Gazete Vatan Logo
Magazin Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Star TV'nin heyecanla izlenen yeni dizisi Çilek Kokusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet oldu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin heyecanla izlenen yeni dizisi Çilek Kokusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet oldu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

ÇİLEK KOKUSU BÖLÜM FRAGMANI

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin'in, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Aslı ve Gonca, Burak’ın otelinde çalışmaya başlıyor.

Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet olur. Bu olay Çağla’yı ve Selda’yı fazlasıyla sinirlendirir. Bunun üzerine Burak, yanındaki kızın yine Volkan’ın kız arkadaşı olduğunu söyler. Ama bu sefer Çağla’nın sessiz kalmaya niyeti yoktur Bodrum’a, Burak’ın yanına gitmeye karar verir.

Haberin Devamı

Bu arada Aslı ve Gonca kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz otelde çalışmaya başlamıştır. Her şey çok güzel giderken Aslı’nın karşısına Burak bu sefer de çalıştığı yerde çıkar hem de patronu olarak. Bu karşılaşma onların başına nasıl bir macera açacaktır?