Gazete Vatan Logo
Magazin Çilek Kokusu 7. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu 7. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu bu hafta yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Çilek Kokusu 7. yeni bölüm 1. ve 2. fragman videosu yayınlandı. Dizide bu hafta, Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkıyor. İşte o ayrıntılar...

Çilek Kokusu 7. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu 7. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümü ile merakla beklenen Çilek Kokusu dizisi bu hafta yine gündeme bomba gibi düşecek . İşte Çilek Kokusu 7. bölüm 2. fragmanı ve özeti...

ÇİLEK KOKUSU 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI



ÇİLEK KOKUSU 7. BÖLÜM ÖZETİ

Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkıyor.

Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı’yı iş yerinde de bir sürpriz beklemektedir. Babasının baskılarına dayanamayan Burak da kulüpte çalışmaya başlamıştır. Burak, Aslı’nın peşini kulüpte de bırakmaz aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktadır. Volkan, Burak’ın Aslı’ya olan tavırlarından rahatsız olur ve onu uyarır. Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkmaya başlar.

ÇİLEK KOKUSU 7. BÖLÜM FRAGMANI



Yayın Günü: 5 Ağustos Çarşamba

Yayın Saati: 20.00

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin'in, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu yeni bölümü ile Star Tv ekranlarında.

Birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara sahip olan Aslı ve Burak sürpriz bir şekilde tanışırlar. Birbirlerini bir daha hiç görmeyeceklerini düşünürlerken, Aslı, Burak ve Volkan, Bodrum'da sonunu bilemedikleri bir oyunun içine düşerler. Tesadüfler zinciri onların peşini Bodrum'da da bırakmaz.

Haberin Devamı