Gazete Vatan Logo
Magazin Çilek Kokusu 6. yeni bölüm için heyecan dorukta - İzle

Çilek Kokusu 6. yeni bölüm için heyecan dorukta - İzle

Star'da bu akşam ekrana gelecek olan Çilek Kokusu dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Nefes kesen yeni bölüm fragmanı haberimizde. Çilek Kokusu 6. yeni bölümünde neler olacağını merak edenler için ayrıntılar haberimizde.

Çilek Kokusu 6. yeni bölüm için heyecan dorukta - İzle

Çilek Kokusu 6. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Aslı, Burak ve Volkan bilemedikleri bir oyunun içine düşerler ve başları büyük bir belaya girer. Çilek Kokusu yeni bölüm hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz...

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin'in, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu yeni bölümü ile 29 Temmuz akşamı Star’da ekrana gelecek.

Çilek Kokusu 6. Bölüm Özeti

Volkan, Aslı’ya iş buluyor!
Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizler ve bu durumla eğlenmeye başlar. Burak’ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak’ın oyunlarına anlam veremez, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başlar. Bu arada Volkan, babasıyla konuşarak Aslı ve Gonca’ya kendilerine ait bir spor kulübünde iş ayarlar. İş görüşmesine giden Aslı’yı orada ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yayın Günü: 29 Temmuz Çarşamba
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı