Gazete Vatan Logo
Magazin Çilek Kokusu 5. bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

Çilek Kokusu 5. bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

Ekranlara yeni başlayan Çilek Kokusu dizi yayınlanan son bölümün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Çilek Kokusu yeni bölümünde neler olacak? İşte Çilek Kokusu 5. bölüm fragmanı ve nefes kesen sahne...

Çilek Kokusu 5. bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

Yapımını Gold Film ‘in, senaristliğini Aslı Zengin ve yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, Çilek Kokusu yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Çilek Kokusu 5. bölüm fragmanı yayınlandı.



Burak, Aslı’yı kıskanıyor. Aslı ve Volkan sevgili rolü yapıyor.

Aslı istemeden de olsa Burak’a verdiği sözü tutar ve Volkan’ın sevgilisi gibi davranmaya başlar. Sevgili numarası sayesinde Aslı, Volkan’a yakın olma fırsatı bulur ve ona yakınlaşır. Bu durum Burak’ın Aslı’yı kıskanmasına sebep olur. Böylelikle Burak, Aslı’ya karşı bir şeyler hissettiğini kendine bile itiraf edemese de anlamaya başlar. Aslı, bu arada oyun dahi olsa Volkan’la birlikte olduğu için çok mutlu olur. Ne yazık ki her rüya gibi bu da kısa sürer. Aslı için eve dönüş zamanı gelir. Her şeyi ve herkesi arkasında bıraktığını düşünen Aslı’yı büyük bir sürpriz beklemektedir..

Haberin Devamı