Gazete Vatan Logo
Magazin Çilek Kokusu 23. bölüm final fragmanında mutlu son-izle

Çilek Kokusu 23. bölüm final fragmanında mutlu son-izle

Star Tv'nin reyting mağduru dizisi Çilek Kokusu 23. bölümü ile bu akşam final yapacak. Bu akşam ekrana gelecek Çilek Kokusu final bölümünde Aslı ve Burak mutlu sona ulaşacaklar. Çilek Kokusu 23. bölüm final fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Çilek Kokusu 23. bölüm final fragmanında mutlu son-izle

Reytinglerdeki düşüş nedeniyle Çilek Kokusu dizisi 23. yeni bölümü ile bu hafta ekrana veda ediyor. Heyecanın dorukta olduğu Çilek Kokusu'nda önemli gelişmeler yaşanacak. İşte Çilek Kokusu 23. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı ve dahası...

Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer aldığı dizi 23. bölümüyle ekranlara veda edecek. Yaz aylarında yüksek reytingleriyle dikkat çeken dizi Ekim ayından itibaren yeni dizilerin de yayınlanmaya başlamasıyla reyting sıralamasında düşüş yaşamıştı. Final kararını dizinin yapımcısı Faruk Turgut da Twitter hesabından duyurdu. Çilek Kokusu final bölümüyle Cuma 23.30'da star'da!

ÇİLEK KOKUSU 23. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ile ilgili gerçekleri Volkan’dan öğrenen Burak, büyük bir hata yaptığını anlar ve Aslı’dan af diler fakat Burak’a kızgın ve kırgın olan Aslı’nın onu kolay kolay affetmeye niyeti yoktur.

Burak Aslı’yla barışmak için ne mümkünse yapmaya hazırdır bu arada Aslı hayatını değiştirecek bir iş teklifi almıştır, ve Paris’e gitmeye karar verir. Burak, Aslı’nın gönlünü alıp onu kalmaya ikna edebilecek midir?

Haberin Devamı