Gazete Vatan Logo
Magazin Çilek Kokusu 11.bölüm fragmanında Aslı ve Burak evleniyor mu?

Çilek Kokusu 11.bölüm fragmanında Aslı ve Burak evleniyor mu?

Çilek Kokusu 11.bölüm fragmanları yayınlandı. Çilek kokusu 11.bölümde izleyicilerini büyük sürprizler bekliyor. Heyecanın doruğa ulaşacağı Çilek Kokusu 11.bölüm fragmanları ve detayları haberimizde.

Çilek Kokusu 11.bölüm fragmanında Aslı ve Burak evleniyor mu?

Çilek Kokusu'nun 2. Eylül Çarşamba akşamı Star'da yayınlanacak yeni bölümünde büyük sürprizler var. Yeni fragmanda Burak ile Aslı evlendi mi? Burak damatlık, Aslı da gelinlik giymiş vaziyette. Dizi adeta 11. bölümde yeniden başıyor. Selin kimi seçecek yakışıklı ve çapkın Burak'ı mı yoksa yakışıklı ve dürüst, iyi aile çocuğu Volkan'ı mı?

ÇİLEK KOKUSU 11.BÖLÜM FRAGMANI-1 İZLE

ÇİLEK KOKUSU 11.BÖLÜM FRAGMANI-2 İZLE

Çilek Kokusu son bölümde neler oldu?

Evde baş başa kalan Burak ve Aslı harika bir gün geçirirler ve gittikçe yakınlaşırlar. Aslı, Burak’ın hislerinden emin olmaya başlar. Her şey iyi giderken, onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Burak’tan ayrılmayı kabullenemeyen Çağla, onun peşini bırakmaz ve bunun nedenini araştırmaya başlar. Burak’ın ayrılık kararı, Çağla’nın çevresindekileri de harekete geçirmesine sebep olur. Volkan’ın Aslı’dan, Eda konusunda yardım istemesi, bazı yanlış anlaşılmalara yol açar.