Gazete Vatan Logo
Magazin Çıldırdı!

Çıldırdı!

Ozan Güven, genç bir muhabirin “İlişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna çok kızdı. “Ben senin ... karıları soruyor muyum” diyerek üzerine yürüdü

Yönetmen Türkan Derya ile evliliğini geçen yıl bitiren Ozan Güven, sevgilisi Yosun Güreli ile önceki akşam Cihangir’de bir kafedeydi. Gazetecileri karşısında görünce sevgilisinin şoförüne telefon açtı ve onu mekan önüne çağırdı. Bu sırada TNT muhabiri Tolga Aslan “İlişkiniz nasıl gidiyor” diyerek Güven’e mikrofonunu uzattı. Ne olduysa da muhabirin bu sorusunun ardından oldu. Ozan Güven muhabir Aslan’a önce sert bir üslupla “S.. git lan” diye karşılık verdi.

Sevgilisini araca bindirdikten sonra da bu soruyu soran Aslan’ı aramaya başlayan Güven “Nerde lan o soruyu soran muhabir” diye bağırmaya başladı. Muhabirin kısa bir süre sonra ‘Ben sordum’ diye karşılık vermesiyle Güven “Sen kaç yaşındasın lan, bu nasıl bir soru” diye çıkıştı. Muhabir “19 yaşındayım” deyince Güven ağır hakaretler ve küfürler ederek, üzerine yürüdü. Genç muhabire “Ben sana s.... karıları soruyor muyum ki sen bana soruyorsun” diyerek hakaretlerini sürdüren Güven’i yanındaki 4 arkadaşı güçlükle zapt edip sakinleştirdi. Kafeye geri dönen Ozan Güven, yaklaşık 1 saat sonra sakin bir şekilde dışarı çıktı ve hiçbir şey olmamış gibi “Ben kimseye saldırmadım” diyerek arkadaşının aracına bindi.

Haberin Devamı