Gazete Vatan Logo

Çiğdem Çelik kimdir?

Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Çiğdem Çelik kimdir? İlgi ile takip edilen program Fenomen'in öne çıkan isimlerinden Çiğdem Çelik aslen nereli? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Çiğdem Çelik'in bilinmeyenleri...

Çiğdem Çelik kimdir?

Çiğdem Çelik Fenomen yarışmasının en dikkat çekici isimlerinden biri olarak ön plana çıktı. Daha önce yine Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim'de boy gösteren Çiğdem Çelik kaç yaşında? İşte Fenomen yarışmacısı Çiğdem Çelik hakkında tüm ayrıntılar...

ÇİĞDEM ÇELİK İNSTAGRAM HESABI

ÇİĞDEM ÇELİK TWİTTER HESABI

ÇİĞDEM ÇELİK KİMDİR?

Çiğdem Çelik 37 yaşında, 1.66 boyunda. Beylikdüzü'nde oturuyor. Hosteslik yapan Çelik, Kim Kardashian’a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte Benim Stilim 2. sezonuna sonradan dahil olup finale kadar yükseldi.

Çiğdem Çelik özellikle Gülnihal Candan ile tartışmalarıyla adından sıkça söz ettirdi.

Çiğdem Çelik Yaşı: 36
Çiğdem Çelik Boyu: 166 cm
Çiğdem Çelik Kilosu: 59
Çiğdem Çelik 36 yaşındadır. İşte Benim Stilim yarışmasına katılmadan önce hosteslik yapıyordu. İddialı yarışmacı Çiğdem Çelik finale kalarak büyük ödül için en iddialı adaylarından olduğunu gösterdi.
Çiğdem Çelik, Bursalı ve annesi ile birlikte yaşıyor. Bulgaristan göçmenlerinden. Çiğdem Çelik İşte Benim Stilim yarışmasından önce yemekteyiz yarışmasında da yarışmış.

Haberin Devamı