Gazete Vatan Logo

Çifte cinayette muta nikahı iddiası

Suriyeli Nısrın Kırıdı ile eşini öldürdüğünü itiraf eden İmadeddin E. “Eşimi para karşılığı Arap turistlerle Muta nikahı yapmak istedikleri için öldürdüm” dedi.

Çifte cinayette  muta nikahı iddiası

İstanbul Arnavutköy’de geçtiğimiz hafta yol kenarında bir kadın ve bir erkeğin cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemelerde cesetlerin Suriyeli 1.5 aylık hamile 40 yaşındaki Nısrın Kırıdı ile Lübnanlı eşi Muhammet Bachr’a ait olduğu belirlenmişti. İstanbul Cinayet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan soruşturmada çiftin 11 Şubat’ta Esenyurt’da bir evde öldürüldükten sonra yol kenarına atıldığını tespit etmişti. Olayla ilgili olarak çiftin yanında çalışan Suriye uyruklu İmadeddin E. ve Mhd Alaa K. gözaltına alınmıştı. Yapılan soruşturma sonrasında gözaltı sayısı da 9’a yükselmişti.

Para karşılığında

Emniyette cinayeti işlediğini itiraf eden İmadeddin E.’nin ifadesinde “Nısrın Kırıdı ile Lübnanlı eşi Muhammet Bachr’ın Suriyeli kadınları para karşılığında zengin Araplara Muta nikâhı yaparak evlendiriyorlardı. Benim de eşimi Muta nikahıyla başkasıyla evlendirmek istedikleri için öldürdüm” dediği öne sürüldü. Gözaltına alınan 9 şüpheliden 5’i adliyeye sevk edildi.