Gazete Vatan Logo

Çiftçiler tarlalarını mobilden yönetecek

Tarımda yüzde 41 ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip konumda bulunan DenizBank, üreticiler için yeni bir mobil uygulama geliştirdi.

Çiftçiler tarlalarını mobilden yönetecek

Deniz’den Toprağa’ adındaki mobil uygulama, çiftçilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgilere tek tıkla ulaşabilecekleri bir platform sunuyor. DenizBank müşterisi olmayanların da kullanabildiği mobil uygulama ile çiftçiler tarlalarını yönetebilirken; ziraat mühendislerine 7 gün 24 saat diledikleri anda soru sorabiliyor, hal borsa fiyatlarını karşılaştırmalı takip edebiliyor, sektörel gelişmelerden haberdar olup traktör kiralama gibi verimliliklerini artıracak işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Hobi amaçlı kendi bahçelerinde ürün yetiştirenler de uygulamadan yararlanabiliyor.

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, geçen yıl çiftçilerin ürünlerini daha verimli yetiştirmeleri için tarımsal danışmanlık ve hasat zamanlarında ürün fiyatları ile ilgili bilgilendirme yapmak üzere “Deniz’den Toprağa” facebook sayfasını uygulamaya aldıklarını hatırlattı. Koçak, “Bugün müşterimiz olsun, olmasın tüm üreticilerimize açık olacak ‘Deniz’den Toprağa’ mobil uygulamasını, çiftçilerimizin tarladaki akıllı danışmanları olarak hayata geçirdik. Bu uygulama çiftçimizin adeta gözü, kulağı olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı