Gazete Vatan Logo

CHP ve İYİ Parti'den ortak miting!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ortak mitingde konuştular.

CHP ve İYİ Parti'den ortak miting!

CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı Özlem Çerçioğlu için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aydın'da ortak miting düzenledi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Sayın Ekrem İmamoğlu dedi ki sosyal yardımlar yapacağım. Beyefendi buna tahammül edemeyip kimin parasını kime veriyorsun dedi. Milletin parasını millete veriyoruz.

Kürkten alınan vergiyi sıfırladılar. Gözünüz aydın artık bu mitingden sonra hanımınıza gidip kürk alabilirsiniz. Sen sevgili vatandaşım otobüse binerken, su içerken, sakız alırken, kefen bezi alırken, elektriği, doğal gazı yakarken vergi veriyorsun.

Akşener'in açıklamasından satır başları ise şöyle;

Irak'ın kuzeyindeki o bölge, adı Kadim Türkmeneli'dir. 2,5 milyon Türkmen yaşardı, nereye gittiler? Türkiye'nin her yerinde bu tanzim satışları açılmalı ama içinde mazot olmalı, elektrik, doğalgaz parası olmalı, ilaç, gübre olmalı. Görün bakalım o zaman bizim çiftçi kaça mal ediyor ürününü.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU KONUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Özlem Çerçioğlu mitingte seçmenlerine seslendi.

Haberin Devamı

Çerçioğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle; Efeler diyarı Aydın'da sizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Bu zamana kadar ve bundan sonra verecek olduğunuz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum. 1 milyar 850 milyon liralık yatırım yaptık, önümüzdeki süreçte bunun 2 katı yatırım yapacağız. Artık daha güçlüyüz, CHP ve İYİ Parti ile birlikte kol kola Aydın'a yatırım yapmaktan gurur duyuyorum.

Biz Aydın'da bütün büyük projelerimizi sizler ile beraber yaptık. Düşüncenizi almadan hiçbir şey yapmadık. Biz Aydın'ı sizinle beraber yönetiyoruz. Efeler de Fatih kardeşim ile beraber çok büyük işler yapacağız. En büyük desteği çiftçimize, köylümüze, üreticimize verdik. Neden? Üreten bir Aydın olmak için.