Gazete Vatan Logo

CHP’li vekil müdür odasını bastı!

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, partisinin Burdur İl Başkanı Barış Ayten ile birlikte, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlanan Gazi İlkokulu’nun dış duvarında asılı Türk bayrağı ve Atatürk posterini alarak İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın makam odasını bastı.

CHP’li vekil müdür odasını bastı!

Bayram’ın sekreteri “Şube müdürü ve müdür yardımcımız var. Randevu olmadığı için kabul etmiyor” deyince Göker ve Ayten odaya girdi. Milletvekili Göker içeri girdiğinde, toplantı halindeki Mahmut Bayram’a, “Gümüşlüğünüze gösterdiğiniz özeni Atatürk’ümüze ve bayrağımıza da göstermenizi temenni ediyorum. Gazi İlkokulu’nun yıkıntılarını kapatmak için bunları kullanamazsınız. Oradan almayı unuttuklarınız bir ulusun bayrağı ve bir ulusun kurucusudur. Sizi bu değerlerimize saygılı olmaya davet ediyorum” dedi. Göker ve Ayten daha sonra ellerindeki bayrak ve posteri Mahmut Bayram’ın makamının yanındaki koltuğa bırakıp, “Toplantınıza devam edebilirsiniz” odadan diyerek ayrıldı.

Poster asılmış

CHP’li Göker, geçen hafta da Mahmut Bayram’ın yeni taşınılan odasında Atatürk portresi bulunmadığını duyurmuştu. Bunun üzerine Bayram hakkında soruşturma başlatıldı ancak Göker’in bayrak baskını sırasında, Bayram’ın odasına Atatürk portresinin asıldığı görüldü.