Gazete Vatan Logo

CHP’li Kılıçdaroğlu’na yolsuzluk ihbarları yağıyor

AKP’li Şaban Dişli olayının ve Deniz Feneri yolsuzluklarını ortaya çıkartan CHP’li Kılıçdaroğlu’na yüzlerce ihbar geliyor

CHP’NİN yolsuzluklarla mücadelede simgesi haline gelen Kemal Kılıçdaroğlu, eski bir bürokrat. SSK Genel Müdürlüğü yapmış olan Kılıçdaroğlu, iki dönemdir TBMM’de CHP milletvekili olarak görev yapıyor. Son aylarda toplumun her kesiminden çok sayıda mail ve telefon aldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Binlerce ihbar gelmeye başladı. AKP iktidarı toplumun neredeyse her alanını çürütmüş durumda” diyor ve ekliyor: “Komşusu kaçak kat çıkan da arıyor, kızı evden kaçan da. En fazla ihbar ise belediyelerdeki rüşvet iddiaları ve naylon faturalarla ilgili geliyor.”

Kendisini telefonla arayan her vatandaşla görüşmek için özen gösterdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu’nun kişisel web sayfası www.kemalkilicdaroglu.com ise tıklanma rekoru kırıyor. Sayfanın ziyaretçi defteri bölümünde çok sayıda mail var. Kılıçdaroğlu’na gelen maillerin bazıları şöyle:

“Sayın Kemal Amca. Allah sizden razı olsun. Bu ülke dişlilerin olamaz. Dişli vakası belki de binlercesinden sadece birisi. Sizin gibi insanlarla inşallah aydınlığa çıkacağız. Ayrıca ileride sizi daha güzel yerlerde görmek beni fevkalade mutlu eder. Zira bence siz, bugün o meclis de muhalefet yapabilen yegane kişisiniz. Ancak sakın bu sözlerimden kalbinize kibir gelmesin sakın.”

Seçmenden teşekkür

“Sayın Vekilim, T.C. vatandaşı olarak özellikle bugünlerde çok mutluyum. Çünkü şahsiyetinize ve birikiminize güvenerek size bilinçli olarak oy vermiş bir kişi olarak yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları yakından izliyor ve başarılarınızdan kendime de pay çıkardığımı bilmenizi istiyorum.”

Haberin Devamı