Gazete Vatan Logo

CHP İzmir teşkilatı: Kocaoğlu aday olsun

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, meclis toplantısında yeniden aday olup olmayacağı gündeme getirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek verdi.

CHP İzmir teşkilatı: Kocaoğlu aday olsun

Güven basın toplantısı düzenleyerek şunları söyledi: Üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. Örnek, dürüst belediyecilik yapıyor. CHP, Ankara ve İstanbul’u da alma kararalığındadır ve bunu da alacaktır. Belediyeleri alırken de en büyük refaransımız CHP’li belediyelerimizdir. En başta İzmir ve Aziz Kocaoğlu’dur. Aziz Bey’in görevine devam edeceğini düşünüyoruz. Sıkıntı olacağını tahmin etmiyoruz. Türkiye ve İzmir’in Aziz Bey gibi değerli belediye başkanlarına ihtiyacı vardır. Kendisi her zaman görevinin başındadır. Tereddütümüz yoktur, kendisi görevine devam edecektir.

Oy verme günü alıkonulmuş!

Körfez köprüsüne tepki gösteren Doğa Derneği, Körfez Geçiş Projesi’nde yer alan köprünün flamingolara zarar vermeden yapılmasının mümkün olmadığını öne sürdü. Derneğin açıklamasında, dünyadaki 10 flamingodan birinin yuvası olan Gediz Deltası’na yapılacak bu yatırama karşı çıktıkları kaydedilirken, projeye destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Bakanı Kocaoğlu’nu da tepki gösterildi. Otoban bağlantılı köprü projesine dava çılmıştı. Gediz Deltası’nda yaklaşık 20 bin flamingonun kuluçkaya yattığı belirtiliyor.

Haberin Devamı