Gazete Vatan Logo

CHP'den erken seçim kararına ilk tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim ile ilgili yaptığı ilk açıklamada " hızırız kazanacağız, 2018 demokrasi yılı olacak" dedi. Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da "Biz seçime hazırız. Hodri meydan. Millet karar verecek" ifadesini kullandı.

CHP'den erken seçim kararına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Naziran'da erken seçim kararını açıklaması sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hazırız kazanacağız, 2018 demokrasi yılı olacak" dedi.

Hatay'a çeşitli inceleme ve açılışlara katılmak üzere gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan da CHP Hatay İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Burada erken seçimle ilgili değerlendirmede bulunan Tezcan, "Hodri meydan, biz CHP olarak her zaman seçime hazırız, hazır olduğumuzu da söyledik. Seçimle ilgili bugüne kadar konuşmalar devam ederken, daha önce kulislerde yorumlar yapılırken, bizim her zaman söylediğimiz şey şuydu: 'Biz CHP olarak iktidar olmaya talibiz, iktidar olmanın yolu seçim ve sandıktan geçer, hodri meydan" ifadesini kullandı.Tezcan seçim öncesi OHAL'in de kaldırılmasını istedi.