Gazete Vatan Logo

CHP'de şok! Görevden alındılar

BURDUR’un Çeltikçi İlçesi’ndeki CHP ilçe yönetimi, Burdur il başkanlığı tarafından görevden alındı.

CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, yerel seçimlerde partilerinden Çeltikçi Belediye Başkanlığı’na seçilen Recep Aydın’ın geçen hafta CHP İl Teşkilatı ile Burdur Belediye Başkanlığı’nın kendisine yardımcı olmadığı gerekçesiyle istifa ederek Ak Parti’ye katılmasının ardından, CHP Çeltikçi ilçe yönetiminin görevden alındığını açıkladı.

CHP Burdur İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Erman, Recep Aydın’ın seçim çalışmalarında CHP bütçesini kullandığını anımsattı. Süleyman Erman, Aydın’ın seçimi kazandıktan hemen sonra CHP’li belediyelerden ve il yönetiminden sürekli taleplerde bulunduğunu belirterek, "Bazı CHP’li belediyelerden iş makineleri göndermesini istedi. CHP’li belediye başkanları telefonlarına çıkmadı diye istifa tehdidinde bulundu. Seçimin hemen ardından bu tür sıkıntılı bir süreç yaşandı ancak biz durumu zamana bıraktık" dedi.

Burdur İl Başkanı Erman, Çeltikçi’deki belediye başkanlığı adaylık sürecini başından sonuna kadar koordine eden, organizasyonunu yapan, CHP’yi bu noktaya getiren İlçe Başkanı Hüseyin Aykan ve yönetim kurulunun görevden alındığını söyledi. Çeltikçi’de yeniden yapılanmaya gideceklerini anlatan Erman, "Bu gideceğimiz yapılanma Çeltikçi’de CHP’nin yeniden dirilişi olacak. Orada CHP’ye yapılan haksızlığa karşı duracak, CHP’ye sahip çıkacak bir yönetim ile yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı