Gazete Vatan Logo

Çeyrek altın ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcısı tarafından yakından takip ediliyor. Kurban Bayramı tatilinin araya girmesiyle borsa'nın kapalı olduğu tatil günlerinde küresel piyasalarda yaşanan değişimler altın fiyatlarında çok büyük değişimlere neden olmadı. Pazartesi günü öğleye kadar açık olan Borsa verilerine göre gram altın günü 232,8 liradan tamamlamıştı. Peki Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Çeyrek altın ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Son dönemde rekor seviyeleri gören altın fiyatları yapılan müdahalelerin ardından bir nebze olsun düşüşe geçti ve an itibariyle 230 lira bandına kadar geriledi. Dolar kurunda yaşanan yükselişle birlikte 260 liranın üzerini gören gram altın Merkez Bankasının hamleleri ve gerekli açıklamaların ardından bu seviyelerde tutunamadı ve düşüş trendine geçti. Pazartesi öğleye kadar açık olan Borsa'da 232 liradan işlem gören gram altın an itibariyle 233,29 liradan işlem görüyor. Peki Çeyrek altın fiyatlarında son durum ne?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Borsanın kapalı olduğu Kurban Bayramı günlerinde Çeyrek altın 365 Türk Lirasından alınırken 375,66 liradan satışa sunuluyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Borsanın son işlem gününde 232 liradan günü tamamlayan gram altın an itibariyle 233,29 liradan satışa sunuluyor

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın İstanbul Kapalıçarşıda 729,55 liradan alınırken Satın almak isteyen vatandaşlar içinse 751,33 liradan alıcı buluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 1520 liradan alınırken 1540 liradan da satışa sunuluyor.

Haberin Devamı