Gazete Vatan Logo

Çeyrek altın fiyatları düştü mü?Çeyrek altın fiyatları ne kadar?-2 Nisan 2016

Altın fiyatları yatırımcının yakından ilgilendiği değişken değerlerdir. Altın fiyatları takibi yapmayan bir yatırımcı işinden karlı ayrılamaz. Sadece yatırımcılar değil altını mücevher olarak kullanan kesim için de altın fiyatları önemli bir yer tutar.

Çeyrek altın fiyatları düştü mü?Çeyrek altın fiyatları ne kadar?-2 Nisan 2016

Yatırımcılar olarak en çok takip edilmekte olan çeyrek altın fiyatları ve altın fiyatlarındaki serbest piyasadaki 24 ayar külçe altının fiyatı ne kadar oldu diye merak ediyor iseniz hepsi haberimizde mecvuttur. Altın fiyatlarında ki hareketlilik yatırımcı olan kişilerin büyük ilgisini çekmektedir. Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satışı 112.50 lira olmuştur. 184 lira olan çeyrek altın ise alıcılarını bulmuştur. Serbets piyasa da 24 ayar külçe altını yukarı da yazımızda bahsetmiştik. İstanbul kapalı çarşıda 112,40 liradan alınmakta olan 24 ayar külçe altının gramı 112,50 liradan satılmaktadır. Cumhuriyet ata lira 740 liradan alınmakta olup 755 liradan, 22 ayar bilezik 102 liradan alınarak 104 liradan, Lira (tam) ziynet 720 liradan alınarak 738 liradan, Yarım ziynet 360 liradan alınarak 366 liradan, çeyrek altın ziynet 180 liradan alınarak 184 liradan satılmaktadır. Paskalya tatili nedeni ile cuma günü işlem göremeyen altının onsu, 0,3 azalış ile 1.216 dolardan perşembe günü tamamlamış olmuştur. Ülkemizde değerini yitirmeyen kapalı çarşı altın fiyatlarına birde buradan değerlendirelim. Kapalı çarşıda altın fiyatlarına göre, 180 lira olan çeyrek altının alım fiyatı, satım fiyatı ise 184 liradır. Gram altın fiyatı ise 112,12 lira olarak kayda geçmiştir.

Haberin Devamı

ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul kapalı çarşıda altın türlerinin alınıp satılması, önceki kapanışları ve bugünki açılış fiyatları şöyle değerlendirilmektedir; Analistler Nisan ayında fed yetkililerinin yapılacak olan toplantılarında faizlerin artabilmekte olabileceğine dair açıklamalarda bulunmasıyla gerilemekte olan altın fiyatları doların değer kazanması ile güne düşüş ile başladığını ifade etmektedir. Tatil nedeni ile bugün düşük bir hacim ile yatay olarak seyir ons altında teknik olarak 1.205 ve 1.200 doların önemli bir şekilde destek seviyeleri olduğunu aktaran analistler, yükleliş olarak ise 1.257 , 1,265 seviyelerinin dinç bir konumda bulunduğunu söylemektedirler. Oldukça düşük bir şekilde devam eden altının gramı haftayı 112,66 liradan tamamlamış bulunmaktadır. Şu zamanlarda önceki kapanışların göre gram altın yatay bir seyirle 112,55 liradan alıcı bulmaktadır. Şu dakikalarda kapalıçarşıda ; 185 lira çeyrek altın, 753 lira cumhuriyet altın satılmaktadır. Altının gramında 113 liranın direnç olduğu ve 112, 00 liranın da önemli destek seviyesi olarak belirten analistler bu bilgiler ile takip edileceğini belirtmektedirler. Sizde bir yatırımcı iseniz veya altın alım ya da satış işlemi yapmak istiyor iseniz güncel olan haberimizi okuyarak bir bilgi sahibi olabilirsiniz ve işlemlerinizi bu sayede doğru ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Haberimizde istanbul kapalı çarşıdaki altın durumunu ve serbest piyasadaki altın durumunu paylaştık. Bu bilgiler doğrultusunda serbest piyasada be istanbulkapalı çarşı altın fiyatını öğrenme imkanınız bulunmaktadır.

Haberin Devamı