Gazete Vatan Logo

Ceyda Kırıcı kimdir? Popüler gelin adayı Ceyda kaç yaşında?

Geçtiğimiz sezon Kısmetse Olur'da gelin adayı olarak yer alan Ceyda Kırıcı'nın hayatı merak ediliyor. Polemikleriyle gündeme gelen Ceyda Kırıcı şimdi ne yapıyor? İşte eski gelin adayı Ceyda Kırıcı kimdir sorusunun cevabı...

Ceyda Kırıcı kimdir? Popüler gelin adayı Ceyda kaç yaşında?

Kısmetse Olur ilk sezonunda bulunan ve Adnan Kızıltaş ile tanıma yoluna giren Ceyda Kırıcı kim olduğu araştırılıyor. Ceyda Kırıcı tekrar döndüğü Kısmetse Olur evinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Şimdilerde ise neler yaptığı merak edilen Ceyda Kırıcı'nın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nelerle ilgilendiğiyle ilgili bilgileri sizler için derledik.

CEYDA KIRICI KİMDİR?

1994 yılı doğumlu, aslen ise İzmirli olan Ceyda Kırıcı, lise mezunudur. Kırıcı'nın göz rengi kahverengi, kilosu 53, boyu ise 1.70'tir. Koç burcu olan Kırıcı, Show TV'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" adlı yarışmayla tanınmıştı. Modellik yapan Ceyda Kırıcı, eski sevgilisi olan şarkıcı Umut Kaya’nın klibinde de oynadı. Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Kırıcı, evin popüler damat adaylarından Adnan Kızıltaş ile tanıma yoluna girdi. Popüler gelin adayı Kırıcı, ilişkisini evlilikle sonlandıramayınca evden hüsran bir şekilde ayrıldı. İkilinin bir dargın bir barışık giden ilişkisi Kırıcı’nın eski sevgilisinin klibinde oynaması üzerine kesin olarak bitti. Programın ardından uzun süre sessizliğini koruyan Kırıcı, Esra Erol’da taliplerini aramaya başladı.

Haberin Devamı