Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel ne zaman başlıyor?

Cesur ve Güzel 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel'in tanıtım videoları yayınlandığında oldukça ilgi toplamıştı. Cesur ve Güzel dizisinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Cesur ve Güzel ne zaman başlıyor?

Cesur ve Güzel dizisi merakla bekleyenlere iyi haber veriyor. Cesur ve Güzel ilk bölümüyle 10 Kasım Perşembe saat: 20.00'de Star'da olacak. Cesur ve Güzel'in 1. bölüm framanı yazımızın devamında...

Dizinin dün akşam ekrana gelen ve büyük beğeni toplayan ilk bölüm tanıtımı heyecanı arttırdı. Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizinin kadrosunda ayrıca; Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Fırat Altunmeşe, Nihan Büyükağaç ve Devrim Yakut yer alıyor.

Cesur ve Güzel'in kısaca konusu ise şöyle; “Bir gün Cesur adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ’ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli Sühan çıkar. Bu sıra dışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.”


CESUR VE GÜZEL TANITIM FRAGMANI

Haberin Devamı


Yapımcı: Ay Yapım

Yönetmen: Ali Bilgin

Senaryo: Ece Yörenç