Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel'in ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Cesur ve Güzel'in çekimleri başladı. Ekim ayı içerisinde ilk bölümünün yayınlanması beklenen Cesur ve Güzel'in başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Cesur ve Güzel’e dair merak edilen soruların cevaplarını sizler için bu haberimizde araştırdık.

Cesur ve Güzel'in ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarının yeni yapımlarından Cesur ve Güzel2in yayınlanma tarihi henüz açıklanmadı. Çekimleri başlayan dizi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Güçlü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Cesur ve Güzel’in çekimleri 20 Eylül’de başlamıştı. Cesur ve Güzel’e dair merak edilenler bu haberimizde…

Başrollerde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları, Tamer Levent, Serkan Altunorak, Nihan Büyükağaç, Fırat Altunmeşe ve Devrim Yakut gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği iddialı yapımın çekimlerine Tuzla’da başlandı.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ekim ayında ekranda olması amaçlanan diziye İstanbul yakınlarında Durusu ve Çatalca gibi bölgelerde uygun çiftlik ve kasaba görünümlü yerler aranıyor. Cesur adlı yakışıklı bir adamın büyük şehirden kasabaya yerleşmesini konu alan Cesur ve Güzel dizisi, Cesur’un yerleştiği bölgedeki toprak zengini bir ailenin kızı olan Süphan (Tuba Büyüküstün) arasında geçen tanışma hikayesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel adlı diziyle ekranlara geri dönecek olan ikilinin ilk karesi sosyal medyada bomba etkisi yarattı. İkiliyi rüya çift olarak yorumlayan izleyenler dizinin yayını için sabırsızlandıklarını dile getirdiler. Senaristliğini Ece Yörenç’in üstlendiği Cesur ve Güzel’in çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.