Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dün akşam yine bomba gibi bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıktı. Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanı da merakla beklenir oldu. Sühan Cesur'un babasının öldüğünü öğrendi, peki bundan sonra olayların seyri nasıl değişecek? Hepsi Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Cesur ve Güzel'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel'in Perşembe akşamı yayınlanan son bölümü nefesleri kesti. Cesur ve Güzel'indün akşamki bölümünde Cesur babasıyla ilgili bir gerçeğe daha yaklaşırken Sühan da bu duruma tanık oldu. Cesur ve Sühan arasındaki aşk bu durumdan nasıl etkilenecek? Cesur ve Güzel'in 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında yazımızda yer alacak.

Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları'nın yer alıyor. Cesur ve Güzel Perşembe akşamları Star'da.

CESUR VE GÜZEL 5. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacak.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
Cesur ve Güzel dizisinin son bölümünde Cesur, intikam planlarına başlıyor.
O “İlk Öpücük” Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtı olsa da , ikisi de , o anın etkisinden uzun süre kurtulamazlar.
Banu bu öpücükle Cesur’u kaybedeceğini hisseder. Cesur’u, Sühan’dan uzak tutmak için, kendi önlemlerini alır.
Öte yandan, Cahide de Sühan’ın aklına Cesur'la ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider.
Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır. Peki Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı