Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel'in 15. yeni bölümünde Rıza'nın tehlikeli intikamı!

Konusu ve oyuncularıyla ilgi çeken Cesur ve Güzel dizisi Perşembe akşamları Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde Rıza serbest kalıyor ve intikam almak için neler yapacağı merak konusu oluyor. İşte Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde yaşanacaklar...

Cesur ve Güzel'in 15. yeni bölümünde Rıza'nın tehlikeli intikamı!

Cesur ve Güzel'in 15. yeni bölümü için 3 ayrı fragman yayınlandı. Heyecanlı olayların bitmediği Cesur ve Güzel'de Tahsin Korludağ tutuklanır ve iyice köpürür. Yaşanan tüm olaylar Cesur ve Güzel arasındaki aşkı da derinden etkiler. Peki Cesur ve Güzel'in 15. yeni bölümünde bu akşam neler yaşanacak? İşte detaylar...

CESUR VE GÜZEL 15. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 15. BÖLÜM 3. FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 15. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel’de intikam rüzgarları esiyor!

Tahsin Korludağ’ın göz altına alınması bir kasırga etkisi yaratırken Cesur’la Sühan’ın arasındaki korları da tekrar alevlendirir.

Demir parmaklıkların arkasına giren Tahsin büyük bir öfkeyle Cesur’la ödeşeceğini haykırırken bu ateşi canlı tutmaya kararlıdır.

Eski defterler açılıyor

Özgür kalan Rıza sonunda kendisinden çalınan yılların hesabını sormak için beklediği şans eline geçer. Eski dostları sayesinde dışarıdaki hayata alışırken Cesur’a yaklaşmayı kafasına koyar.

Çiftlikte yaşanan bir talihsizlik sonucu, olaylar Cahide’nin kontrolünden çıkar. Bu durum başta Hülya dahil herkesin panik olmasına neden olur. Cahide artık yolun sonuna geldiğinden neredeyse emindir.

Haberin Devamı

Sühan için zor karar

Cesur çok önemli bir kararın arifesinde, Sühan’dan büyük bir iyilik ister. Bu ona olan sonsuz güveninin de kanıtıdır.

Sühan yeni bir kavşakla karşı karşıyadır ve seçeceği yol Cesur’un da geleceğini belirleyecektir.