Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel ilk bölüm tanıtımı nefesleri kesti!

Star TV'de başlayacak olan Cesur ve Güzel'in ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Oldukça ilgi çeken Cesur ve Güzel daha başlamadan merakla beklenir oldu. Cesur ve Güzel ne zaman başlayacak? sorusunun cevabı haberimizde...

Cesur ve Güzel ilk bölüm tanıtımı nefesleri kesti!

Star TV'de merakla başlaması beklenen Cesur ve Güzel dizisinin tanıtım videosu yayınlandı. Daha başlamadan heyecan dolu sahneleriyle ilgi odağı olan Cesur ve Güzel ne zaman başlayacak sorusunu gündeme getirdi. Cesur ve Güzel Kasım ayında Star TV'de olacak.

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'in ilk tanıtımı Star TV Ana Haber Bülteni'nde izleyiciyle buluştu.

Cesur ve Güzel'de; Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur, Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterlerini canlandırıyor. Dizinin büyük beğeni toplayan ilk tanıtımı Cesur ve Sühan'ın beklenmedik bir kaza sonucu tanışmalarını konu alıyor.

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'in ilk tanıtımı dün akşam Star TV Ana Haber Bülteni'nde izleyiciyle buluştu.
CESUR VE GÜZEL 1. BÖLÜM TANITIMI

KASIM'DA STAR'DA!
Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği gizem dolu hikayelerle örülü dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek.
Star TV’de yayınlanacak dizinin konusu ise kısaca şöyle:
Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.
Ay Yapım'ın bu iddialı dizisi; "Cesur ve Güzel" Kasım ayı başında Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı