Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel dizisinin yayın tarihi belli oldu

Ay Yapım imzalı, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı sezonun büyük merakla beklenen yapımı Cesur ve Güzel'in yayın tarihi belli oldu.

Cesur ve Güzel dizisinin yayın tarihi belli oldu

Cesur ve Sühan'ın ilk görüşte başlayan tutkulu aşklarını konu alacak dizi 10 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de izleyicisiyle buluşacak.

YENİ TANITIMLA BİRLİKTE AFİŞ DE YAYINDA

10 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Cesur ve Güzel’in izleyicisiyle buluşmasına günler kala yayınlanan tanıtım heyecanı artırdı. Dizinin yeni tanıtımında, Cesur ve Sühan’ın karşılaşmalarının dışında, diğer karakterlere dair ilk ipuçlarına da yer verildi. Cesur ve Güzel’in merakla beklenen afişleri de tanıtımın ardından yayınlandı. Dizinin ana mekanı olan Korludağ Çiftliği’nin yakınındaki ormanda çekilen afiş fotoğrafında; dizinin ana kadrosunda yer alan oyuncular sonbaharın canlı tonlarını taşıyan şık kıyafetleriyle yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Fırat Altunmeşe, Nihan Büyükağaç ve Devrim Yakut’un ilk kez bir arada görüldüğü afiş fotoğrafı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizinin kısaca konusu ise şöyle: “Bir gün Cesur adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ’ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli Sühan çıkar. Bu sıra dışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.”

Haberin Devamı