Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel dizisinin yayın tarihi belli oldu...

Heyecan dolu tanıtımıyla dikkatleri üzerine toplayan Cesur ve Güzel'in yayın tarihi belli oldu. Cesur ve Güzel ilk bölümüyle izleyicileri karşısına çıkacak. İşte Cesur ve Güzel'in yayın tarihi...

Cesur ve Güzel dizisinin yayın tarihi belli oldu...

Cesur ve Güzel ana konusu ve tanıtımlarındaki sahneleriyle oldukça ilgi topladı. Cesur ve Güzel'in ne zaman yayınlanacağıyla ilgili sorular da başladı. Beklenen açıklama yapıldı Cesur ve Güzel 10 Kasım Perşembe günü saat 20:00'de Star TV'de başlayacak.

Cesur ve Güzel'de; Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur, Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterlerini canlandırıyor. Dizinin büyük beğeni toplayan ilk tanıtımı Cesur ve Sühan'ın beklenmedik bir kaza sonucu tanışmalarını konu alıyor.

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'in ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
CESUR VE GÜZEL 1. BÖLÜM TANITIMI

KASIM'DA STAR'DA!
Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği gizem dolu hikayelerle örülü dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek.
Star TV’de yayınlanacak dizinin konusu ise kısaca şöyle:
Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

Haberin Devamı