Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dün akşam heyecanlı son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Tahsin Korludağ'ın evlilik sürprizi herkesi şaşırttı. Sonrasında Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanı merak edilir oldu. Peki Cesur ve Güzel'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel'in dün akşamki son bölümünde Tahsin Korludağ, Adalet ile evlendiğini herkese açıkladı ve evlilik cüzdanını gösterdi. Cesur ve Güzel'de yaşanan bu şoke edici gelişmeden sonra neler değişecek? Hepsi Perşembe akşamı Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde olacak.

Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları'nın yer alıyor. Cesur ve Güzel Perşembe akşamları Star'da.

CESUR VE GÜZEL 7. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında sayfamızda yer alacak.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel'in son bölümünde Cesur’un annesinin Tahsin Korludağ’ın yüzüne “Katil” diye bağırması herkeste şok etkisi yaratır. Bu lafın etkisi Mihriban’ı da harekete geçirecektir.

Cesur, annesinin yıllar boyu kapanmayan yaralarını sarmaya çabalarken, aklındaki şüpheler yeniden ortaya çıkan Sühan, Cesur’un geçmişinden bir sayfa daha aralar. Birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşırlar.

Haberin Devamı

Hayatının iplerini kendi eline almaya karar veren Korhan’ın davranışları babasını şaşırtırken, Cahide’yi de zor duruma sokar.

Cesur’un planı Tahsin’i köşeye sıkıştırır ve tırnaklarını çıkarmasına neden olur. Babasının farklı bir yüzüyle tanışan Sühan bir seçim yapmak zorunda kalır.

Oyunda kartlar yeniden dağıtılırken masanın kaybedeni olacağını anlayan Tahsin Korludağ’ın son hamlesi herkes için büyük bir darbe olur. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde neler yaşanacak?