Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 5. bölümde Cesur, Sühan'ın dengesini bozuyor!

Cesur ve Güzel yayınlandığı ilk günden bu yanan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel yeni bölümde Cesur ve Sühan arasında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Cesur ve Güzel her Perşembe saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

Cesur ve Güzel 5. bölümde Cesur, Sühan'ın dengesini bozuyor!

Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve güzelliği ile gözleri kamaştıran Tuba Büyüküstün rol alıyor. 5. bölüm fragmanı yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinde Cesur, Sühan'ın tüm dengeleri alt üst ediyor. Cesur ve Güzel bu akşam saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak...

CESUR VE GÜZEL 5. BÖLÜM SON YAYINLANAN FRAGMANI

Cesur, Sühan’ın tüm dengesini alt üst ediyor

Cesur’dan duyduğu gerçekler Sühan’ın tüm dengesini alt üst eder. Babasıyla olan hatıraları yeni bir anlam kazanmıştır. Sühan’ın aklındaki şüpheleri hisseden Korhan, eskiden olduğu gibi bugün de kız kardeşini korumaya kararlıdır.

Öte yandan Cesur, babasının ölümünü araştırırken, geçmişteki bazı olaylara ışık tutar, ancak gördüklerinden çok daha büyük sırların varlığından henüz habersizdir.

Sühan sormaktan korktuğu soruların cevabının Cesur'da olduğundan artık emindir. Cesur'la gireceği savaştan her anlamda yenilgiye uğrayacağının farkındadır.

Sühan, Korhan ve Cahide’yle birlikte hafta sonunu İstanbul’da geçirmeye karar verir. Cesur’un sürpriz katılımıyla, bu hafta sonu unutulmaz olur. “Zamanla” bu buluşma daha da önem kazanacaktır.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 8 Aralık Perşembe

Yayın Saati: 20.00

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

O “İlk Öpücük” Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtı olsa da , ikisi de , o anın etkisinden uzun süre kurtulamazlar.
Banu bu öpücükle Cesur’u kaybedeceğini hisseder. Cesur’u, Sühan’dan uzak tutmak için, kendi önlemlerini alır.
Öte yandan, Cahide de Sühan’ın aklına Cesur'la ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider.
Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır.