Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı? Ayrılık mı var?

Star Tv’nin yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen dizisi Cesur ve Güzel’in yeni bölümü olan 20. bölüm fragmanı nihayet izleyiciyle buluştu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı Cesur ve Güzel'de seyircileri yeni bölümde heyecan ve duygu dolu anlar bekliyor. İşte Cesur ve Güzel dizisine dair ayrıntılar...

Cesur ve Güzel 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı? Ayrılık mı var?

Star Tv’nin şimdiden reyting rekorları kıran dizisi Cesur ve Güzel’in 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı dizide yine izleyenleri oldukça merak uyandıracak dakikalar bekliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı 20. bölüm ile ilgili önemli ipuçları da veriyor. Özellikle Cesur ile Sühan’ın tekrar bir araya gelip gelmeyecekleri tam bir merak konusu.

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Cesur, Sühan’ın boşanma teklifine onu korumak adına evet demişti. Ancak bu durum Sühan’ı oldukça büyük bir hayal kırıklığına uğratmaya yetti. Sühan artık Cesur’a her şeyin bittiğini söylese de bu cevap Cesur için kabul edilebilir olmadı. Cesur yeni bölümlerde tekrar aşkını kazanmak ve Tahsin Korludağ ile girdiği savaştan galip çıkmak için büyük bir mücadele içine girecek.

Öte yandan Cahide’nin sırları da bir bir ortaya dökülüyor ve bu durum Korludağ ailesi içinde büyük bir sarsıntı yaratıyor. Özellikle bu büyük sarsıntıdan en büyük zararı görecek kişi ise Korhan olacak. Hatta Korhan’ın vereceği zorlu karar Sühan ile Cesur’un yeniden bir araya gelmesini sağlayacak.

Haberin Devamı

Rıza ise sinsi planları ile tekrar Cesur’un güvenini kazanmaya çalışırken Cesur’u Sühan ile boşanması karşısında kazanan olduğunu düşünen Tahsin Korludağ ise adeta zafer sarhoşu haline geldi. Ancak Tahsin Korludağ tüm yaptıklarının bedelini çok daha ağrı bir şekilde ödeyecek gibi duruyor.

Bu sırada Sühan’ın kalbinde yeniden bir umut yeşermeye başlamıştı. Ancak Cesur ile karşı karşıya geldiğinde öğrendiği haber onu çok derin bir şekilde sarstı. Artık Cesur ile Sühan’ın yeniden bir araya gelmesi iyice zor bir hal almaya başlayacak.

Cesur ve Güzel Dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Sorularına cevap arayan Cesur düzenlediği tehlikeli oyun yüzünden hiç beklenmedik bir kurşun ile yine ortada kalmıştı. Sühan ise babasının uçurumun kenarında olduğu gördüğünde Cesur’a artık son sözünü net bir şekilde söylemişti.

Bunun yanı sıra Cesur’a destek olmaya çalışan Sühan’ın babasının geçmişini aydınlatmak için yaptıkları sırasında başına gelen olay ile Cesur ve Sühan yeniden bir araya gelmişti. Üstelik Cesur aşkından ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini bir kere daha ispatlamıştı.

Haberin Devamı

Hülya Cahide’nin bir şeyler gizlediği biliyordu ve ani bir şekilde ortaya çıkması ile Cahide çok öfkelenmişti. Ancak olaylar ikisinin de istemediği şekilde ilerledi. Üstelik Cahide’nin çevresindeki çember artık çok daha fazla daralmıştı.

Öte yandan Cesur’un yıllardan beri beklediği yüzleşme vakti geldiğinde asıl kararı verecek kişi Sühan olmuştu.