Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cesur ve Güzel son bölümüyle yine reyting listelerini alt üst etti. Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Cesur ve Güzel 14. yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. Cesur ve Güzel tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı için geri sayım sürüyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel son bölümde nefesleri kesecek anlar yaşandı. Cesur ve Güzel her Perşembe saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur’un, Korludağ’da yarattığı değişim Sühan’la tekrar yakınlaşmalarına neden olur. Sühan, ona karşı atılan adımı karşılıksız bırakmaz ve Cesur’un beklediği adımı atar.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cahide ve Hülya’nın buluştuğunu görmek Korhan için büyük bir şok olur. Hülya’nın durumu kurtarmak için söylediği yalanlar Korhan’ın, Cesur hakkındaki şüphelerini alevlendirir.

Kasabada yaşanan olaylar Cesur’u, Tahsin Korludağ ile tekrar karşı karşıya getirir. Sühan bir kez daha sevdiği adamla babası arasında kalırken babasına bir teklif yapar fakat Tahsin kolayca pes etmeyeceğinin sinyallerini çoktan vermiştir.

Sevgililer günüyle aynı gün olan Sühan'ın doğum günü geldiğinde Cesur, Sühan’a romantik bir sürpriz hazırlar.

Haberin Devamı

Cesur’un çok büyük bir zafere doğru yol aldığını fark eden Tahsin Korludağ, onu engellemek için tehlikeli bir plan yapar. Cesur ve Sühan aşklarını itiraf ederken, yaşanan olay Korludağ’daki herkesin hayatını derinden sarsacak niteliktedir.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULAR VE KÜNYE
Yapımcı: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Ece Yörenç
Cesur
Kıvanç Tatlıtuğ
Sühan
Tuba Büyüküstün
Tahsin Korludağ
Tamer Levent
Korhan Korludağ
Erkan Avcı
Bülent
Serkan Altunorak
Cahide Korludağ
Sezin Akbaşoğulları
Mihriban
Devrim Yakut
Adalet
Nihan Büyükağaç
Kemal
Fırat Altunmeşe
Şirin
Irmak Örnek
Salih
Okday Korunan
Banu
Gözde Türkpençe
Reyhan
Işıl Dayıoğlu
Hülya
Zeynep Kızıltan
Necla
Cansu Türedi
Fügen
Tilbe Saran

Haberin Devamı