Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanında Sühan ile Cesur arasında tehlikeli yakınlaşma!

Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında oyuncu kadrosu ve dikkat çekici konusu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Cesur ve Güzel 10. bölümde Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan ters teper ve Cesur’la, Sühan’ı birbirlerine daha çok yaklaştırır. Cesur ve Güzel bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek...

Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanında Sühan ile Cesur arasında tehlikeli yakınlaşma!

Cesur ve Güzel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün gibi başarılı isimler rol alıyor. 10. bölüm fragmanı yayınlanan Cesur ve Güzel'de Sühan'ın kaçırılması tüm planları bozuyor. Cesur üzerine oynanan oyunu bozmaya çalışırken aynı zamanda sevdiği kadını korumak için amansız bir sürecin içine girer. Cesur ve Güzel her Perşembe saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

CESUR VE GÜZEL 10. BÖLÜM SON YAYINLANAN FRAGMANI

Cesur ve Sühan, birbirlerine daha çok yakınlaşıyor

Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan ters teper ve Cesur’la, Sühan’ı birbirlerine daha çok yaklaştırır. Sühan, babasının gerçek yüzünü görmenin şokuyla Cesur’a sığınır, Cesur onun güvenini sarsmamaya kararlıdır.

Yaşananlar Korludağ’da da ilişkilerin gerilmesine neden olur. Tahsin Korludağ yaptıklarının bedelini sağlığıyla öderken, Cahide beklediği etkiyi yaratamadığı için telaşlıdır. Başına gelenlerin sorumlusunu bulmaya kararlı olan Korhan, Hülya’nın peşine düşer ve Cahide’nin hiç beklemediği bir tepki verir.

Haberin Devamı

Cesur, Sühan’ın yaralarını sarmaya çabalarken ikisi için de çözüm olacak bir plan hazırlığına girer fakat Tahsin Korludağ yine önüne engeller koymaya devam eder.

Her şey yoluna girdiğinde Sühan’ın kaçırılması Cesur’un tüm planlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur. Üzerine oynanan oyunu bozmaya çalışırken, sevdiği kadının hayatını kurtarmak için zamana karşı amansız bir yarış içine girer.