Gazete Vatan Logo

Çeşme’ye 74 villa

İzmir’de kısa süre önce Yenitepe İzmir konut projesine kazmayı vuran Nuhoğlu, şimdi de Çeşme’yi seçti. 74 villadan oluşacak Marinera Çeşme’nin yatırım değeri 100 milyon lira olacak

Çeşme’ye 74 villa

İstanbul merkezli Nuhoğlu İnşaat, bir ay içinde Anadolu’da 2 farklı şehirde projeye başladı. Bunlardan ilki Ankara’daki ‘Cubes Ankara’ projesi, ikincisi İzmir’deki Yenitepe İzmir oldu. İzmir’deki proje atağını sürdüren şirket, Çeşme’de 74 lüks daireden oluşan Marinera Çeşme projesine de başladı. Projenin yatırım değerinin 100 milyon lirayı aşacağını söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 14 bin metrekare olan arsa alanında yoğunluğu en az şekilde tutarak çalıştıklarını söyledi. 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişecek lüks dairelerin, 2 yıl içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Nuhoğlu, metrekare fiyatlarının 13-14 bin liradan başladığını belirterek, “Kullanılan malzemeleri, projenin kalitesini göz önüne alınca bu fiyatlar neredeyse maliyetine denk gelen rakamlar. Ancak biz her zaman ilk alanların kazanmasını istiyoruz. En küçük birimin fiyatı 900 bin lira olacak” dedi. Projenin bakir bir bölgede denizle buluştuğunu anlatan Nuhoğlu, benzer projeler üretmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Haberin Devamı

12 ay yaşam

Nuhoğlu, “Karşısı Sakız Adası. Denizle iç içe bir proje. Rüzgar, güneş gibi tüm etkileşimler düşünülerek tasarlandı” dedi. Ayrıca Marinera Çeşme projesinin 12 ay yaşanılacak bir proje olması için tüm teknik çalışmaları yaptıklarını belirten Nuhoğlu, termal bir bölgede bulunan projede, bu kaynakları da kullanacaklarını dile getirdi. İzmir’de yeni yer arayışlarının da olduğunu anlatan Nuhoğlu, bölgede üretim yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Şu anda satışta olan 2 milyar liralık portföyleri olduğunu kaydeden Nuhoğlu, Fikirtepe’deki bu yıl iki projeyi teslim edecekleri bilgisini verdi.