Gazete Vatan Logo

Ceren Hindistan kimdir?

Oyuncu Ceren Hindistan hafızasını sildirdiği itirafından sonra bu kez de Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündem oldu.Peki, Mehmet Ali Erbil ile adı aşk dedikodularına karışan Ceren Hindistan kimdir?

Ceren Hindistan kimdir?

Oyuncu Ceren Hindistan hafızasını sildirdiğini itirafından sonra bu kez de Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündem oldu. Ceren Hindistan ile arasında 32 yaş olan Mehmet Ali Erbil'in aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, Hindistan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Hindistan, aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı. Peki, Mehmet Ali Erbil ile adı aşk dedikodularına karışan Ceren Hindistan kimdir?

Ceren Hindistan kimdir?

27 Şubat 1989 tarihinde Ankara'da doğan Ceren Hindistan, Aslen Kars, Sarıkamışlıdır. Babasının büyükbabası Hindistan'dan Kars'a göç ettiğinden, soyadları Hindistan olmuş. Ankara Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi mezunu olan Hindistanlı, 2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasına katılıp son 10 finalistlerinden oldu. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz'un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul'a yerleşerek Workshop'lara katılmaya başladı ardından dizi filmlerde yer aldı.

2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu. Filmlerde ve dizilerde oynamaktadır.Ceren Hindistan 2014 yılında iş Ada'mı Ümit Aslan ile bir ilişkiye başlamış imam nikahı kıymış ve bu ilişkiden Temmuz 2015 te bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Eşi Ümit Aslan ile yollarını Ocak 2016 da ayırmıştır.

Haberin Devamı

Ümit Aslan 2018'de Ceren Hindistan'a "Kızımızın böbreğinde kötü huylu bir tümöre rastlandı. Ama annesi kemoterapi görmesine izin vermedi" diyerek dava açmış, Arya'nın velayetini de istemişti.

Ceren Hindistan da "Ümit beni hamileyken kemerle 7 kere dövdü, elinden zor kaçtım" açıklamasını yapmıştı.