Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Cepten ücretsiz canlı yayın!

web.tv de iPhone ile canlı yayın ve video çekip, yükleme devri başladı. web.tv iPhone uygulaması ile Appstore’da yerini aldı.

Yayına girdiği günden beri yoğun ilgi gören web.tv’de binlerce kanal oluşturuldu ve yayına başladı.

Ulusal kanallardan yerel kanallara; sanatçılardan markalara, spor kulüplerinden federasyon ve sivil toplum örgütlerine kadar her kesimin dikkatini çeken bir proje oldu.

iPhone cihazların Appstore’a girip ücretsiz olarak indirebilecek web.tv uygulaması ile adinizsoyadiniz.web.tv gibi kanalınızı açabilir ve anında yayına başlayabilirsiniz.

web.tv ‘de yapabildiğiniz hemen hemen her şeyi web.tv uygulaması sayesinde iPhone’nunuzla da yapabileceksiniz.

web.tv uygulaması ile her yerden canlı yayın yapabilir ve arkadaşlarınızla, ailenizle, takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca canlı yayınlarınızı kaydedebilir ya da uygulama üzerinden video kaydı yapıp kanalınıza yükleyebilirsiniz. iPhone’nunuzda yer alan kayıtlı videolarınızı da web.tv uygulaması aracılığıyla kanalınızda yayınlayabilirsiniz.

web.tv’de neler oluyor takip etmek daha kolay. Uygulama üzerinde web.tv’de o anda canlı yayında olan kanalları, son yüklenen videoları veya izlemek istediğiniz herhangi bir içeriğe anında ulaşıp iPhone’dan izleyebilirsiniz.

Web.tv nin iPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz. https://itunes.apple.com/us/app/web.tv/id579625312?l=tr&ls=1&mt=8

Haberin Devamı