Gazete Vatan Logo

Cepte ve nette bayram var

Operatörler aboneleri için cazip tarife ve kampanyalar hazırladı. İşte detaylar

Turkcell, Avea, Vodafone ve TTNET; Kurban Bayramı’nda yurtdışına giden ve alışveriş yapmak isteyen aboneleri için cazip tarife ve kampanyalar hazırladı. İsteyen yurtdışında avantajlı tarifelerle konuşacak, isteyen indirimli alışverişten havaalanına transfere kadar birçok özel hizmetten yararlanabilecek

Turkcell, Avea, Vodafone ve TTNET, bayramda abonelerine cazip kampanyalar sunuyor. İsteyen yurtdışında avantajlı konuşturan tarifelerden, isteyen indirimli alışverişten havaalanına transfere kadar birçok hizmetten yararlanabilecek. Turkcell, yeni yurtdışı paketleriyle, faturalı hat kullanıcılarının hem Amerika’da hem Avrupa’da çok avantajlı fiyatlarla konuştuklarını ve cepten internete girebildiklerini açıkladı. Buna göre, faturalı hat kullanıcıları Amerika’da 50 liraya, Avrupa’da 30.3 liraya 1 ay boyunca 50 dakika konuşabilecek, İtalya’da ise kaldıkları süre boyunca dakikası 99 kuruştan konuşacak. Turkcell’in Almanya, İngiltere ve Fransa’da geçerli olan yeni paketiyle faturalı hat müşterileri, bundan sonra sevdikleriyle avantajlı fiyatla konuşmak için 19 liraya 1 saat teklifinden bir gün boyunca yararlanabilecek.

Ayrıca yurtdışında cep telefonlarından internet kullanmak isteyen faturalı hat müşterileri yeni paketle, Rusya’da da günlük 25 liraya 20 MB interneti kullanabilecek.

TTNET de bayramda tercihini yurtdışından yana kullananlar için 100 ülkede, 150 binin üzerindeki servis noktasından internet bağlantısı sunuyor.

Sınırsız internet 42 TL

Şirketten yapılan açıklamada, tatilcilerin, TTNET ADSL kullanıcı adı ve şifre bilgileriyle internete yurtdışında da kolayca bağlanabildikleri, sınırsız internet için ayda 42 lira olan TTNET WiFi yurtdışı girişim bedelinin, sadece hizmetin kullanıldığı aylarda faturalandırıldığı vurgulandı. TTNET WiFi yurtdışı erişimini, ister bilgisayarlarından ister cep telefonlarından, herhangi bir kota sınırlaması olmadan kullanabilen tatilciler için, yurtdışına çıkmadan önce hizmetin satın alınması ve iPass yazılımının bilgisayarlara veya cep telefonlarına yüklenmesinin yeterli olduğu kaydedildi.

Vodafone, tatilini yurtdışında geçirmeyi planlayanları, Vodafone Red ayrıcalıklar dünyasının özel hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyor. Vodafone’un açıklamasında, Shuttle ile havaalanına hızlı transfer, indirimli havaalanı otopark hizmeti, yurtdışı seyahat sigortası gibi ayrıcalıklardan yararlanan Vodafone Red üyelerinin, Londra, Paris, Amsterdam gibi şehirlerde de yüzde 10’a varan indirimli hizmet ve alışverişten de yararlanabildikleri bildirildi.

Avea ise “Alışveriş Avealıya Güzel” sloganıyla başlayan kampanya kapsamında, 17 markanın Avealılara alışverişlerinde özel kampanyalar ve ayrıcalıklar sunduğunu duyurdu. 10 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan Avantaj Avea döneminde, Avea müşterileri Altınbaş, Anadolu Ulaşım, Arçelik, AtlasJet, BonnyFood, Boyner, E-Bebek, ETS Turizm, Exper, Garanti, Garanti Mortgage, MedikalPark, Pizza Hut, Silk&Cashmere, Step Halı ve yemeksepeti.com ‘dan yapacakları alışverişlerde özel indirim ve tekliflerden yararlanabilecek.

Haberin Devamı