Gazete Vatan Logo

Cephede asker abiye mektup

Kars’ta 65 ilkokul öğrencisi Zeytin Dalı Harekatı’na destek için ‘Sevgili asker ağabeylerime’ başlıklı mektup yazıp Mehmetçik’e gönderdi...

Cephede asker abiye mektup

Selim ilçesinin Yalnızçam köyündeki ilkokulda eğitim gören 65 öğrenci, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı harekata katılan Mehmetçiklere mektup yazdı. Öğretmenlerinin de desteklediği öğrenciler ‘Sevgili asker ağabeylerime’ başlıklı mektuplarında duygularını kaleme alarak Mehmetçik’e destek verdi. Bazı öğrenciler de mektuplarında Türk bayrağı ve Mehmetçik resmi çizip şiirler yazdı. Mektuplar askerlere ulaştırılmak üzere Afrin’e gönderildi.

Dua ettiler, başarı dilediler...

Yanlızçam İlkokulu Müdürü Naşit Yılmaz, öğrencilerin Afrin’de Türkiye sınırının terörden temizlenmesi için başlatılan harekata katılan askerlere mektup yazdığını belirterek ‘Operasyondaki askerlerimize manevi destek olmak için öğretmenler ve 65 öğrencimizin gönüllerinden gelen dua ve başarı dileklerini içeren mektuplarımızı Afrin’e gönderdik” dedi. Öğretmenlerden Cansu Şuvak ise öğrencilerin duygularını anlatan mektuplar yazdığını aktararak ‘Öğrencilerimiz askerler için çok güzel düşüncelere sahip ve onlar için mektup yazarak duygularını anlattılar, ben de öğrencilerim adına çok mutluyum’ diye konuştu.

Haberin Devamı