Gazete Vatan Logo

Cennet Koyu'nda operasyon sona erdi

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oteline saldıran 10 darbeci askeri yakalamak için Cennet Koyu'nda operesyon düzenlendi. Gece yarısı bölgede heyecan yaratan operasyon yaklaşık iki saat sürdü.

Cennet Koyu'nda operasyon sona erdi

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oteline saldıran 10 darbeci askerleri yakalamak için Cennet Koyu'nda operasyon düzenlendi, Operasyona katılan helikopterlerin hareketliliği bölgede heyecan yarattı.
OPERASYON NASIL BAŞLADI?
Bu gece saat 20.30 sularında koydaki bir tekneye önce askeri helikopter yaklaştı, ardından da 2 tane sahil güvenlik hücum botu tekneyi kuşattı. Ekipler tekneye çıkıp bir süre arama yaptı, bu sırada sahilde de güvenlik önlemleri yüksek düzeydeydi, sahilde de 10 civarında askeri araç bekletildi.
ÇEVREDEKİ IŞIKLAR SÖNDÜ
Operasyon sırasında bir ara çevredeki ışıklar söndü. Tekneden sahil güvenlik hücum botlarına alınan olup olmadığı görülemedi.
Yaklaşık iki saat süren operasyonun ardından hücum botları sahile bölgeden ayrıldı. Diğer koylarda ise arama tarama faaliyetleri devam ediyor. (Milliyet)