Pazar pazar politika

Pazar sabahları magazin programlarıyla uyanmayanlardansanız, en iyi alternatifiniz siyaset programları... Bu programların en başanlı olanlan arasında Kafe Siyaset var

Haberin Devamı

Pazar sabahları magazin programlarıyla uyanmayanlardansanız, en iyi alternatifiniz siyaset programları... Bu programların en başanlı olanlan arasında Kafe Siyaset var. Mete Belovacıklı ve Ömer Tarkan pazar sabahlan resmiyetten uzak programlarında siyasetin ünlülerini ağırlıyor. Bu sabahki konukları da Devlet Bakanı Ali Babacan (CNN TÜRK, 11.05). Pazar sabahı siyaset programlarının en iddialılarından birine de Fehmi Koru ve Akif Beki, Kanal 7'de imza atıyor. Ters Köşe'de ikilinin bu sabahki konukları Dışişleri Bakanı Abdullah Gül (11.45). Siyasette günün en renkli görüntüleri ise A Takımı'nda. Savaş Ay'ın geçtiğimiz günlerde Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı ve ikilinin piyano başında şarkı söylediği sohbetin tamamı yayınlanacak (atv, 21.30). Gecenin son siyaset programı ise Teke Tek. Ancak Fatih Altaylı bu hafta siyaseti değil futbolu ele alıyor ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ı konuk ediyor (Kanal D, 23.20). Teke Tek bu haliyle gecenin futbol programlarına da rakip olacak.

Ve futbol...
Siyaset dedik ama pazar günü futbolsuz geçer mi? Bugün Süper Lig'de iki maç var. Unutmayın Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı erken saatte (Lig TV, 17.45), günün diğer maçı ise Galatasaray'la Ankaragücü arasında (Lig TV, 20.30). Maç sonrasında ne olacağını söylemeye gerek var mı? Erman Toroğlu-Şansal Büyüka Maraton'da (Show TV, 20.15), Reha Muhtar-Ahmet Çakar ise Telegol'de (Star, 23.10).

Bu akşam kaçırmam
* Şifre Merkür'ü; Bruce Willis'in oynadığı bu macera filmi şifresiz kanalda ilk kez ekrana geldiği ve gecenin en iyi filmi olduğu için... (Star, 21:30)

* Artı Eksi 7'yi; Rıdvan Akar'ın habercilik üslubu ve haftanın olaylarına bakışı farklı ve kaliteli olduğu için... (CNN TÜRK, 18:15)

DİĞER YENİ YAZILAR