Cuma eğlencesi

Bu akşam itibariyle haftaya noktayı koyuyoruz, hafta sonu tatili başlıyor ya; eğlenmek hakkımız diye düşünüyor televizyoncular

Haberin Devamı

Bu akşam itibariyle haftaya noktayı koyuyoruz, hafta sonu tatili başlıyor ya; eğlenmek hakkımız diye düşünüyor televizyoncular. Bu nedenle cuma akşamı eğlence programlarının gecesi oluyor. Tek Tek İbo Show, gecenin en iddialı yapımı. Show TV, İzzet Yıldızhan'ı salı akşamına almayı başardı. Ancak Yıldızhan, daha ilk programında Beşiktaş-Sparta Prag maçının mağduru oldu ve 19'unculuğa geriledi. Salıyı Yıldızhan'a, cumayı Tatlıses'e veren Show TV, önümüzdeki günlerde Yıldız Tilbe'yi de cumartesi akşamına alarak üç show programıyla sezonu götürecek. Tatlıses geçtiğimiz hafta dokuzuncu oldu (Show TV, 22.15), gecenin diğer eğlencesi Beyaz ise 19'uncu sıradaydı. Beyaz 23.30 gibi geç olmayan bir saatte girmesine rağmen reytingiyle geçtiğimiz sezonu aratan bir durumda. Üstelik bu akşam geçtiğimiz haftaya göre yayın saati yarım saat daha erken gözüküyor (Kanal D, 23.00). Beyaz ve Tatlıses kadar reytinglerde iddialı olmasa da Emel Müftüoğlu'nun Show Gecesi de cumanın en iyi eğlenceleri arasında (TRT 1, 23.20). Bu sezon Bir Başka Gece de olmayınca, TRT'nin iddialı isimleri ağırlayabildiği tek program olarak kaldı Show Gecesi. Gecenin diğer eğlence programı Ebru Gündeş Show'a da göz atmakta fayda var; Gündeş başarılı albümünün rüzgarıyla iyi işler çıkarıyor (TGRT, 22.00)

Bu akşam kaçırmam
* Haber sonrası atv'yi; Cuma akşamlan ilk kez yayınlanan filmler ekrana getirdiği için. Geçtiğimiz hafta Deli Yürek vardı, bu gece de Kolay Para.

* Ölümsüz Aşk'ı; gününü değiştirdiği için; Dizi artık cuma akşamlan yayınlanacak.

* Damak Tadı'nı; Defne Joy Foster olduğu için. Sihirli Annem'de oyunculuğunu, mutfakta da hünerini konuşturuyor.

DİĞER YENİ YAZILAR