Truman maç kurbanı

Alacakaranlık iyi dizi! özellikle Uğur Yücel muhteşem bir komiser tiplemesi çiziyor. Kenan İmirzalıoğlu da yabana atılır gibi değil. Deli Yürek'de dublajlı oynamakla, sesli çekilen Alacakaranlıkla oynamak arasında dağlar kadar fark var

Haberin Devamı

Alacakaranlık iyi dizi! özellikle Uğur Yücel muhteşem bir komiser tiplemesi çiziyor. Kenan İmirzalıoğlu da yabana atılır gibi değil. Deli Yürek'de dublajlı oynamakla, sesli çekilen Alacakaranlıkla oynamak arasında dağlar kadar fark var. Alacakaranlık'da duyguyu vermek, tonlamaları yapmak iyi oyunculuk gerektiriyor. Uğur Yücel'in oyunculuğuna zaten diyecek yok, ancak İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu da sürekli bir gelişim içinde. Bunlar göz önüne alınınca Alacakaranlık, oyunculukları ve öyküsüyle bu akşam gözardı edilmeyecek yapımların başında geliyor (ShowTV, 20.30). Gerçi dizinin bu gece çok güçlü rakipleri var. En Son Babalar Duyar (Star, 20.10), tekrar da olsa Asmalı Konak (atv. 21.10) ve Kanal D'de gün birincisi çıkan Aşk Olsun (19.50). Ama gecenin en önemlisi TRT'de yayınlanacak Truman Show (TRT 1, 20.30). Ne yazık Jim Carry'nin bu müthiş filminin sonu, yani en önemli sahnesi, Olympiakos-G.S (Star, 21.30) maçına kurban gidecek. Bu nedenle TRT, Truman Show'u en kısa sürede tekrarlamalı.

Rakipsiz yarışma
Kim 500 Milyar ister, ekranın en başarılı bilgi yarışması olma özelliğini sürdüyor. Hoş şimdi Trilyon Avı adlı yeni bir yarışma başlayacak atv'de ama, onun Kim 500 Milyar İster'e rakip olup olamayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Görünen o ki izleyici bu sezon da Kim 500 Milyar ister'den memnun. Kimi zaman tartışmalı sorular çıksa da, izleyici Kenan Işık'ı yalnız bırakmıyor.

DİĞER YENİ YAZILAR