Önce Havuç, sonra Kartal!

Sezon başında bu yıl birincilik yansının Kanal D ile Show TV arasında geçeceğini, geçtiğimiz yılın şampiyonu atv'nin üçüncülüğe oynayacağını yazmıştım

Haberin Devamı

Sezon başında bu yıl birincilik yansının Kanal D ile Show TV arasında geçeceğini, geçtiğimiz yılın şampiyonu atv'nin üçüncülüğe oynayacağını yazmıştım. Ekim ayında da durum aynen öyle oldu. Kanal D birinciliği, Show TV ikinciliği, atv ise üçüncülüğü aldı. Star reytinglerde olsa da bu durumun değişeceğine inanmıyorum. Malum Star ekranında Birol Güven'in üç dizisi ve Şampiyonlar Ligi maçlarından başka bir şey yok. İkisi bir arada oldu mu da Star'ın keyfine diyecek yok. Ama bu balığı da Star ayda iki bilemediniz dört gün yakalıyor. Cem Uzan da bunu bildiğinden propaganda için bu günleri iple çekiyor. İşte o günlerden biri de bu akşam. Önce Çocuklar Duymasın (20.10), ardından da Beşiktaş-Sparta Prag (21.45) maçı var Star'da. Muhtemelen Cem Uzan bu fırsatı da kaçırmayacaktır. Devre arasında Genç Parti reklamı varken, Çocuklar Duymasın'da da Beşiktaş reklamı var. Tam kadro Beşiktaşlı olan Çocuklar Duymasın ekibi, bir kez daha Beşiktaş bayraklarının sallandığı bir bölüm hazırladılar. Ama hakkını yemeyelim daha önce de Galatasaray bayrakları sallanmıştı dizide...

Jackie İstanbul'da
Maç gecesi Star'ın karşısında durmak zor. Ama maçla işi olmayan izleyici için iki film var ekranda. TRT1'de gerilim tarzını sevenler için Kara Göl (20.30) ekranda. Bir gölde tarih öncesi bir canavarın yarattığı dehşet, bu tarzı sevenler için ilgi çekici olacak. Kanal D'de ise Jackie Chan'in İstanbul'da geçen filmi Altın Yumruk İstanbul'da var (19.50). Film ilk gösteriminde gün birincisi olmuştu. Film, Star reytinglerde olmadığı için bu gece de üst sıralarda yer alacaktır.

Zapping
* Mahmut Tuncer, Eyvan'da Ebru Yaşar ve Servet Karakaya'yı konuk ediyor. Çobanların koyunların halayların eşliğinde (TGRT, 21:45)

* Can Dündar, Yüzyılın Ölümsüz Aşkları'nda bu kez Ernest Hamingway'le gazeteci Martha Gelhom'un aşkını anlatıyor (CNN Türk, 22:00)

DİĞER YENİ YAZILAR