İzzet Yıldızhan bilmecesi

Show TV ile izzet Yıldızhan arasında başından beri yaşanan inatlaşma tüm hızıyla sürüyor. İlk olarak program salı günüydü ancak geç saatte yayınlandığı için Yıldızhan programa çıkmamış ve "bana doğru bir gün ve saat vermezseniz program yapmam" demişti

Haberin Devamı

Show TV ile izzet Yıldızhan arasında başından beri yaşanan inatlaşma tüm hızıyla sürüyor. İlk olarak program salı günüydü ancak geç saatte yayınlandığı için Yıldızhan programa çıkmamış ve "bana doğru bir gün ve saat vermezseniz program yapmam" demişti. İlk raunddan Yıldızhan galip çıktı ve programını cumartesi 22.00'ye aldırmayı başardı. Ancak bu kez de cumartesi çok izlenen Acun Firarda, 00.30'a sarkmak zorunda kaldı. Show TV planlamacıları için aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık durumu anlayacağınız. Şimdi Show TV izzet Yıldızhanı tekrar salı gününe alıp, Acun'u cumartesi eski saatine koymayı planlıyor. Ancak son ana kadar Yıldızhan, "benim bu haftaki konuklarım belli bu hafta programın gününü değiştiremezsiniz" diye ortalığı yıkıyordu. Yani program konukları Berdan Mardini'yle Güler Işık'ı arayıp salı gününe ertelemek bu kadar mı zor? Asıl sorulması gereken Yıldızhan'ın bu gücünün nereden geldiği. Yıldızhan'ın Show TV'ye 'patron kontenjanından' transfer olduğu başından beri konuşuluyor. Yayın akışında gözükmüyor ama bakarsınız Yıldızhan'ın gücü, programı bu akşam yayınlatmaya da yeter.

Hamdi Alkan'la iftar
Uzun süre atv'de Reyting Hamdi'yi hazırlanan Hamdi Alkan, sessiz sedasız atv'den Show TV'ye geçti. Serdar Ortaç'in hafta içi her akşama geçmesi üzerine boşalan hafta sonu 17.30 kuşağını Hamdi Alkan devraldı. Alkan'ı Ramazan boyunca cumartesi-pazar günleri izleyeceğiz. Peki Ramazan'dan sonra ne olacak? Onu da bir aylık performansı belirleyecek.

DİĞER YENİ YAZILAR