Haftanın en iyi günü...

Cumhuriyet programları içinde en iyi konsepti yakalayan 32. Gün oldu. Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı program, Cumhuriyet'in 80. yılına en farklı bakışı getirdi

Haberin Devamı

Cumhuriyet programları içinde en iyi konsepti yakalayan 32. Gün oldu. Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı program, Cumhuriyet'in 80. yılına en farklı bakışı getirdi. Programın ayrıntısı sayfalarımızda yer alıyor ama izleyin en iyi Cumhuriyet programı olduğunu göreceksiniz (CNN TÜRK, 23.05). Ama dizileri izlemek isterseniz perşembenin en çok izlenen dizisi Zerda yine ağır basıyor. Dizide Şahin'in ölümünün üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlıyor. Yavuz Bingöl her ne kadar, "yerinee kimin geleceği umurumda değil" dese de bu dizinin geleceğinin ne olacağı konusunda büyük önem arzediyor. Şu Şahin'in ölümü mevzusu bittikten sonra önümüzdeki haftalarda dizinin reyting kaybedip kaybetmeyeceğini göreceğiz (atv, 19.50). Zerda bir yana perşembe dizileri içinde Gelin ve Sultan Makam'ını da unutmamak lazım. Kanal D'de peşpeşe yayınlanacak iki dizi prime time'da atv'yi zorlayacak güçte. Gelin'de Hazal, Oktay'la kaçıyor (Kanal D, 19.50); Sultan Makamı'nda ise Sultan ve Asiye mutluluktan havalarda uçuyor (Kanal D, 21.20). Bu dizilere bir de Kurtlar Vadisi'ni (Show TV, 20.30) ve Bir İstanbul Masalı'nı (atv, 21.20) eklerseniz, perşembe akşamları için izleyici açısından haftanın en iyi günü demek abartılı olmayacaktır.

İftar rekabeti
İki sıkı dost Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç arasında reyting rekabeti Ramazan ayı boyunca sürecek. Bu rekabetten güzel kızları ve ekran tecrübesiyle Mehmet Ali Erbil'in galip geleceğini söylemiştim. İlk gün aynen öyle oldu. Pazartesi tüm izleyicide Şansa Dansa dördüncü, Hep Beraber 10'uncu oldu; AB grubunda ise fark daha da açıldı. Erbil 5, Ortaç 14'üncü oldu. Ortaç'ın programı daha derli toplu bir hal almış, ancak bu farkın ay boyunca kapanması mümkün gözükmüyor. Bu akşam da ikili yine iftar saatinde karşı karşıya gelecek. Ne diyelim dostluk kazansın!

Gözüme batanlar
Show TV Acun Firarda'ya ne yapmaya çalışıyor? Cumartesi akşamlan Hülya Avşar'la yarışan Acun, geçtiğimiz hafta İzzet Yıldızhan yüzünden 00.40'da yayına girdi. Bu "Programı izlemeyin" demekten başka bir şey değil. Ya programın saatine çözüm bulunmalı ya da uygun bir gün.

DİĞER YENİ YAZILAR