Pazar Yıldızı yükselişte

Star Pazar Yıldızı'nı prime time'a alarak isabetli bir karar verdi. Gündüz kuşağında iyi izlenen programın geçtiğimiz hafta prime time'da yayınlanan ilk bölümüyle ne kadar reyting aldığını bilemiyoruz ama kime sorduysam programı izlemiş

Haberin Devamı

Star Pazar Yıldızı'nı prime time'a alarak isabetli bir karar verdi. Gündüz kuşağında iyi izlenen programın geçtiğimiz hafta prime time'da yayınlanan ilk bölümüyle ne kadar reyting aldığını bilemiyoruz ama kime sorduysam programı izlemiş. Zaten bir gün sonra şirkette, arkadaş sohbetinde, orada burada bir program konuşuluyorsa, o programın reytingi de iyidir. Dost Elver'le Ebru Şallı'nın sunduğu yarışma son derece eğlenceli. O yüzden programa kimin katıldığından çok eğlencesi konuşuluyor. (Star, 20.05) Pazar Yıldızı'nın prime time'a geçmesiyle gündüz kuşağında yalnız kalan Tele Pazar'da ise dalya kutlaması var bugün. 100'üncü programla ekrana gelecek olan Tele Pazar'da yine moda, spor ve müzik var. Hüseyin Turan, Tarık, Berdan Mardini, Grup Venüs ve Nilgül'ün katıldığı programa nice dalyalara diyoruz. (TRT 1, 15.30) Bu arada TGRT de reyting işini halk müziği programlarıyla çözme yolunu seçti. Bir süredir yayınlanmayan Bülent Serttaş'ın sunduğu Çayda Çıra yeniden ekranda. Çayda Çıra ilk bölümüyle izlenmiş, bunun üzerine TGRT Muazzez Ersoy'la Eyvanına Vardım'a başlamıştı.

Seda'ya doyamayanlara
Seda Sayan'ı haftanın beş günü izlemeye doyamadım diyorsanız gözünüz aydın, bu haftadan itibaren kendisini pazar sabahlan da izlemeye başlıyoruz. Sabah Sabah Seda Sayan'dan sonra Pazar Pazar Seda'yı hazırlayan şarkıcı, aynı formatla ekranda. Yani Pazar sabahı da göbekler atılacak, Seda Sayan program ekibine terör estirecek... Tatil sabahını berbat etmek mi dersiniz, güne keyifli başlamak mı bilemem. Seda Sayan gündüz kuşağında Kanal D'yi birinciliğe taşıdığı sürece, Kanal D de Sayan'ı en çok para kazanan biri olarak kolladığı sürece Seda Sayan'ı hep izleyeceğiz. (Kanal D, 10.00)


Zapping
* TRT Kanıt Peşinde'yi kaynatıyor. Gecen hafta da 02.30'da yayınlanmıştı dizi. Tekrar mı acaba dedik ama TRT alışkanlık haline getirdi. (TRT 1, 02.30)

* Gecenin filmi ekranda ilk kez yayınlanacak Corelli'nin Mandolini. (CINE5. 21.00) Açık kanalda ise Apollo 13 (Star, 21.30) ve Hayat Güzeldir var. (Kanal D, 23.00)

* Erman Toroğlu bu gece nasıl bir ceket giyecek acaba? Pazar Keyfi'ni kimin sunacağından sonra galiba Erman Hoca'nın da ne giyeceğini merak etmeye başlayacağız. (Show TV, 20.15)


Gözüme batanlar
Özlem Yıldız gelinlikle. Aydın damatlıkla. Sema Öztürk de hamamda peştamalle programa çıktılar. Yapımcılar ilgi çekmek için daha nasıl yöntemler bulacaklar.


Haydi Nihat
İspanya Ligi'ndeki müthiş maç kaçmaz. Nihat'lı Real Sociedad, lider Real Madrid'i konuk ediyor. (TRT 1, 20.00)

DİĞER YENİ YAZILAR