Kenan Işık'ın yeni dizisi

Televizyon böyle bir şey işte, iyi ya da kötü yaptığınız iş yakanıza yapışır, nereye gitseniz sizinle birlikte gelir. Perran Kutman, Perihan Abla'dan, Şevket Altuğ "Süper Baba"dan, Yılmaz Erdoğan Mükremin Abi'den kurtulmak için az mı uğraştı

Haberin Devamı

Televizyon böyle bir şey işte, iyi ya da kötü yaptığınız iş yakanıza yapışır, nereye gitseniz sizinle birlikte gelir. Perran Kutman, Perihan Abla'dan, Şevket Altuğ "Süper Baba"dan, Yılmaz Erdoğan Mükremin Abi'den kurtulmak için az mı uğraştı. Kenan Işık da öyle işte. Kırk yıllık oyuncuyu yarışma sunucusu olarak belledik gidiyoruz. "Yarışma sunucusu" diyerek işi de küçültmeyelim. Son derece başarılı bir yarışmayı, son derece başarılı bir şekilde uzun süredir götürüyor. Kini 500 Milyar İster çarşamba günü Kurtlar Vadisi'ni de geçerek en çok izlenen program oldu. Kenan Işık, Kim 500 Milyar İster'in sunuculuğuyla o kadar örtüştü ki, bırakın tiyatroya kadar uzanmayı oyunculuğunu Dadı'da görenler bile unuttu. Bu işin kuralı bu, televizyonda ne yapıyorsanız, onunla varsınız! Şimdi Kenan Işık'ı yeniden oyunculuğuyla izlemeye başlıyoruz. Kenan Işık'ın Sanem Çelik'le birlikte rol aldığı "Günahım Neydi Allahım", bir mahallede yalnız yaşayan bir adamın ve çevresindeki kadınların hikayesini anlatıyor. Işık, Dadı'da izlediğimiz sırça köşkteki hayatından mahalle halkı arasına karışıyor. Daha da önemlisi oyunculuğunu özleyenlerle buluşuyor. (TRT 1, 20.45)

Oda'da değişim!
Basın Odası kısa sürede keyifle izlenen programlardan biri oldu. Bugüne kadar kadroda ufak tefek değişiklikler yapan NTV, bu hafta neredeyse kadronun tamamını değiştirdi. Cüneyt Ülsever, Murat Belge, Tuğrul Eryılmaz, İsmet Özel, Mehmet Barlas ve Tarhan Erdem'in sohbetini izleyeceğiz bu akşam. Kadro yine çok renkli. Böylece Barlas ve Erdem dışında programın tüm kadrosu değişmiş oldu. Basın Odası, önümüzdeki haftalarda da devam ederse Irak Savaşı'ndan geriye kalan en güzel işlerden biri olacak. (NTV, 20.30)


Zapping
* İster Joni Vayt'a gülün, ister Pertev'e. Beyaz'ın tiplemeleri konuklarından renkli oluyor. Bu akşam programa Baha, Ebru Destan, Nefise Karatay ve Nigar Talibova katılıyor. (Kanal D, 23.00)

* Aynı saatte Gülben Ergen'e ise Berdan Mardini, Aydın ve Defne Joy konuk. (Show TV, 23.00)

* Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın'lı Bir Başka Gece de İbrahim Erkal, Seden Gürel ve Tuğçe Becerikli'yi konuk ediyor. (TRT 1, 22.35)


Gözüme batanlar
NTV, "o an" tanıtımlarında savaş görüntülerinden portrelere geçti. Eşini, çocuklarını kaybetmiş insanlar, yaşadıkları dehşeti ilk ağızdan anlatıyor. Biten bir savaştan geriye kalanlar tüm çıplaklığıyla...


Tavsiye
Irak özgürleşti mi? Bundan sonra neler olacak? İskele Sancak'ta bu soruların yanıtı aranıyor. (Kanal 7, 23.00)

DİĞER YENİ YAZILAR