Eğlence bitmez!

Nükhet Duru'yla Cenk Eren de katılınca televizyonların gündüz kuşağı şahtı şahbaz oldu! Sabahın köründe başlayan eğlence gün boyu sürüyor. Bu enerji nereden geliyor, kapı gıcırtısına oynayan insanlar nereden bulunuyor şaşırtıcı!

Haberin Devamı

Nükhet Duru'yla Cenk Eren de katılınca televizyonların gündüz kuşağı şahtı şahbaz oldu! Sabahın köründe başlayan eğlence gün boyu sürüyor. Bu enerji nereden geliyor, kapı gıcırtısına oynayan insanlar nereden bulunuyor şaşırtıcı! Aydın ve Özlem Yıldız'ın sunduğu Sabah Starları (Star, 10.00), Esra Özmen'le Her Sabah (TGRT, 10.30), Sabah Sabah Seda Sayan (Kanal D, 11.00), A'dan Z'ye (atv, 14.30) ve Nükhet Duru&Cenk Eren Sunar (Show TV, 15.00) televizyonların gündüz kuşağı programları. TGRT de başladığı sabah programlarını bir süredir Kanal D'de sürdüren Seda Sayan, prime time programlanyla yarışıyor. Kanal D'nin, gündüz kuşağının en çok izleneni olmasında en büyük etkenlerden biri de Sayan'in programı. Bu kuşağın en eskisi ise Esra Ceyhan! HBB'de başladığı programcılığını uzun süredir atv'de devam ettiriyor. Bugün de A'dan Z'ye'nin yedinci yılını kutluyor. Tarzını beğenirsiniz beğenmezseniz ama yedi yıldır ekranda olmak başarı! A'dan Z'ye'nin doğum günü Seyfi Dursunoğlu'yla çok "huysuz" geçecek!

İpi atv göğüslüyor
Pazartesi akşamlarının en çok izlenen ilk iki programı uzun süredir değişmiyor. Asmalı Konak (atv,21.45) birinci, Ekmek Teknesi'nin (atv, 20.30) ikinciliğiyle biten pazartesi akşamında Show TV bu kez Olacak O Kadar'la atv'ye rakip olmaya çalışacak. (20.30) Kanal D'de ise Berivan'ın tekrarı var. (21.45) Dizi değil film arayanlar için tarihi macera Demir Maskeli Adam Star'da olacak. (21.30) Ama kimse Asmalı Konak'ı geçemeyecek. Çünkü Sümbül Hanım, Dicle'ye konağı terk etmeleri gerektiğini söyleyince konak savaş alanına dönecek.


Zapping
* Başka Yerde Yok'ta Deniz Akkaya cuma akşamı görevi Çağla Kubat'a devretti. Bu akşamdan itibaren Mehmet Barlas'ın yanında Çağla Kubat'ı izleyeceğiz. (CINE5 18.30)

* Gece vakti siyaset ve savaş dışında bir şeyler arıyorsanız Gizli Dosyalar'a bakın, memnun kalacaksınız. (TGRT, 23.30)

* İngiltere maçına iki gün var ama heyecanı başladı. 90 Dakika (NTV, 20.30), Taraftaria (CNN TÜRK, 22.10)


Gözüme batanlar
Şu uçak kaçırma işine Levent Kırca mutlaka el atmalı! Yolcular bir mumdur şarkısı eşliğinde televizyonlarla konuştu, hostesler korsana sandviç ikram etti. Böyle mizah ancak Olacak O Kadar'a yakışır!


Tavsiye
Fatih Altaylı, Irak savaşını eski generaller ve Ortadoğu uzmanlarıyla tartışıyor. Teke Tek saat 23.30'da Kanal D de.

DİĞER YENİ YAZILAR