Star atağa kalktı

Görünen o ki, Passaparola'nın 20.15'e alınması prime time'da dengeleri değiştirecek. Salı günü ilk kez prime time'da yayınlanan Passaparola, gücünden hiçbir şey kaybetmedi ve haber öncesi aldığı reytingi korudu. Metin Uca ve Ece Erken, AB grubunda dördüncü, tüm izleyicide 10'uncu oldu

Haberin Devamı

Görünen o ki, Passaparola'nın 20.15'e alınması prime time'da dengeleri değiştirecek. Salı günü ilk kez prime time'da yayınlanan Passaparola, gücünden hiçbir şey kaybetmedi ve haber öncesi aldığı reytingi korudu. Metin Uca ve Ece Erken, AB grubunda dördüncü, tüm izleyicide 10'uncu oldu. Üstelik Çocuklar Duymasın gibi reyting canavarı bir dizinin karşısında bu başarıyı elde etmesi Passaparola'nın Star'ın prime time'ına çok şey kazandıracağını gösteriyor. Peki Star prime time'da kimin reytingini çalacak? Tabi ki öncelikle Show TV'nin, sonra Kanal D'nin. Çünkü atv'de bir değişiklik gözükmüyor. Salı günü Passaparola'yla rahat nefes alan Star, AB grubunda atv'nin ardından ikinci kanal oldu. Kanal D üçüncü olurken, Show TV; TGRT, TRT1 ve Kanal 7'nin arkasında yer aldı ve yedinci kanal oldu. Her kanal kendince bir çıkış buluyor, en son Star Zalim ve Passaparola'yla olumlu adım atarken Show TV her geçen gün daha kötüye gidiyor. Passaparola (Star 20.15) bu akşam da Zerda (atv 20.30) ve Hayat Bilgisi'yle (Kanal D 20.30) mücadele decek. Aynı saatte ise Show TV'de Asiler Sınıfı isimli yabancı film (20.30) olacak. Ne dersiniz, bu filmin bu kadro içinde şansı var mı?..

Başbakan ve vatandaşlar
ABD saldırısı bir haftayı doldurdu, televizyonlarda savaşın harareti düştü. Zaten başından beri yayın akışlarında pek değişiklik yapmayan ana kanallarda savaş haber bültenlerine sıkışırken, haber kanalları yakın takibe devam ediyor. Haber prgramlarının da gündemi aynı!. Bu akşam da Siyaset Meydanında savaşın Türk halkını nasıl etkilediği tartışılacak. Program eskiden olduğu gibi vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek. Yani uzmanlar değil vatandaşlar konuşacak (atv 23.15). Arena'ya ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuk olacak. Erdoğan Irak Savaşı'ndan ekonomiye kadar pek çok konuda Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayacak (Kanal D 23.00).


Zapping
* Aynı saatte Kanal D'de Başbakan, atv'de vatandaşlar, Ateş Hattı'nda Reha Muhtar olacak. (Star 23.10)

* Cem Uzan'ın da gündeminde savaş var! Genç Parti lideri "Başka Yerde Yok"ta Mehmet Barlas ve Deniz Akkaya'nın sorularını yanıtlayacak, (CINE5 18.30)

* Çiğdem Anat ve Mehmet Ali Birand altı saatlik maratonları bıraktılar ama Ajans (CNN Türk 13.00) ve Manşet'le (CNN Türk 17.00) yeterince iyiler zaten!

DİĞER YENİ YAZILAR