Bu baba tanıdık

TRT ekranlarında geçtiğimiz Çarşamba akşamı Belalı Aşk (Mickey Blue Eyes) vardı. TRT'nin bilerek denk düşürdüğünü zannetmiyorum, ama bu kadar tesadüf olur...

Haberin Devamı

TRT ekranlarında geçtiğimiz Çarşamba akşamı Belalı Aşk (Mickey Blue Eyes) vardı. TRT'nin bilerek denk düşürdüğünü zannetmiyorum, ama bu kadar tesadüf olur. Belalı Aşk'ta Hugh Grant aşık olduğu kızın babasının ne iş yaptığını bilmez, fakat daha sonra mafya babası olduğunu öğrenir ve aileye ayak uydurmaya başlar. Baha'da da aynı konu var. Bir tek kadın-erkek karakterler yer değiştirmiş. Pelin Batu, Emre Kınay'ın babası Gazanfer Özcan'ın ne iş yaptığını bilmiyor yani... Baba'nın ilk bölümüyle aynı saatlerde yayınlanan Belalı Aşk arasında zap yaparken yalnızca konunun değil, bazı sahnelerin bile bire bir benzediğini gördük. Bu akşam Baba'nın ilk bölümü tekrar ediliyor. Bir de bu gözle izleyin. Belalı Aşk'ı biliyorsanız, iki yapım arasındaki benzerlikleri göreceksiniz, (atv, 22.45) Yalnızca Baba değil bu akşam atv'de tekrar olan... Bu diziden önce de Ekmek Teknesi (atv, 21.35) ve Çocuklar Duymasın in (atv, 20.20) tekrarları ekrana gelecek. Üç dizinin tekrarıyla atv geceyi kurtarıyor anlayacağınız...

Al Bundy kaçmaz
Evli ve Çocuklu hayranları tam bir haftadır bu geceyi iple çekiyorlar. Evli ve Çocuklu yıllar sonra özel bir bölüm için yeniden biraraya geldi. Al Bundy'nin gıdısı sarksa da, eşi yaşlanıp, çocukları büyüse de Evli ve Çocuklu kahkaha atmak için yine bire bir. (CNBC-e, 21.00)

Gemi batar Star çıkar
Son yılların en çok ses getiren filmlerinden Titanic bu akşam ekrana ilk kez geliyor. VATAN'ın çağrısına uyarak filmi Lazio-Beşiktaş maçının karşısından alıp, pazar gecesine koyan Star'ı tüm izleyici adına tebrik etmek gerek. Bu gece izlenecek bir numaralı yapım olan Titanic, Star'a da iyi rating getirecek. Bu muhteşem prodüksiyonu, içindeki büyük aşk ve büyük dramlarla kaçırmayın. (Star, 20.00)

Zapping
Cem Uzan kanal kanal gezerek muhalefet yapıyor. Bu sabah da Başbaşa'da. (TGRT, 12.30) Sihirli Anne'de Dudu'nün sihirli değneği ile Ceren'in oyuncak değneği karışıyor. (Kanal D, 20.30) Magazin, daha doğrusu dizi haberleri Pazar Keyfi'nde (Show TV, 22.30), futbol yorumları Maraton (Show TV, 20.00) ve Telegol'de (Star, 23.30)

DİĞER YENİ YAZILAR