Salı zaten bayram!

Bayramlar yılbaşılar peş peşe gelince kanalları da sıkıntı bastı. Bayramın birinci günü çok özel bir şey yok ekranda anlayacağınız. Ama bayram olmasına gerek yok, her salı izleyici için bayram nasıl olsa

Haberin Devamı

Bayramlar yılbaşılar peş peşe gelince kanalları da sıkıntı bastı. Bayramın birinci günü çok özel bir şey yok ekranda anlayacağınız. Ama bayram olmasına gerek yok, her salı izleyici için bayram nasıl olsa. Çünkü salı akşamları Çocuklar Duymasın var. Geçtiğimiz hafta 58.5 izlenme payı ile rekorunu Aşmalı Konak'tan geri alan Çocuklar Duymasın, AB grubunda 64.3 gibi kırılması çok güç bir rakama ulaştı. Yani televizyonu açık her 100 kişiden 65'i geçen salı Çocuklar Duymasın'ı izledi. Dizinin izlenme oranı da 28.9'a çıkınca yaklaşık 10 milyon izleyici diziyi seyretmiş oldu. Yani bayram ekranında alternatif br şey aramaya gerek yok aslına, zaten adres belli. Selami'nin erkek çocuk sahibi olmak için gösterdiği çaba en güzel bayram kahkahası olacak. (atv, 20.30) Bayrama özel en dikkat çekici program ise Kanal D'de Çarkıfelek. Mehmet Ali Erbil bayrama özel bir şov hazırlamıştır mutlaka. Asuman Krause hostesliğini yaparken programa Müslüm Gürses, Aysel Gürel ve İsmail Türüt konuk olacak. Ama unutmayın programın saati 18.30 değil 22.15...

Ekran film dolu
Bayram ekranında haber sonrası kuşakta filmler ağırlıkta. Macera arayanlar için Show TV'de Düşman Hattında (21.00) ve Star da Belalı İkili (21.45); komedi sevenler için Kanal D'de Sevimli Maymun (20.30) dikkat çekici. Ama bu kuşağın en iyisi TRTl'de yayınlanacak Alaska (20.30). CINES'te Sylvester Stallone filmi Angelo'nun öcü'nü (21.00) ve Starmax'ta Çorap Söküğü'nü sakın gözardı etmeyin. (21.15)

Taraflı kanal (!)
Parmak İzi'nin başarılı bir program olduğunu kaç defa yazdım hatırlamıyorum. Ama geçen hafta İpucu'yla mahkemelik olduğunu haberini verince Parmak İzi yapımcıları, beni tek taraflı haber yapmakla suçladı. Ne İpucu'ndan -beş dakika konuşmam dışında- Sevinç Yavuz'u tanıyorum ne de Parmak İzi'nden Emin Demirel'i... Ben aradaki ihtilafı yazmıştım, şu haklı ya da bu haklı demedim. "Bize mahkemeden kağıt bile gelmedf'diyor Parmak İzi ekibi. Ben de diyorum ki: "Gelince görürsünüz"... Biz de bu arada bu akşam ne yaptıklarını görelim; Parmak İzi, 23.00'de Show'da..


Zapping
* Türkiye-Ukrayna ümit milli maçı canlı yayınlanıyor. Hazırlık da olsa bayram da futbolsuz kalmamak İsteyenler için. (TRT1, 17.55)

* Petek Dinçöz'ün Rumeli Konseri ekrana geliyor, bayram niyetine Yıldız'ı izleyelim. (Star, 23.40)


Bu sohbet kaçırılmaz
İclâl Aydın, yazarlık annelik derken televizyonculuğunu unutturdu bize. Bir kerelik de olsa bu akşam ekrana dönüyor. Bayrama özel TV8 için program hazırlayan Aydın'ın konukları Hülya Avşar ve Eda-Metin Özülkü olacak. Hülya'yla İclâl'ln sohbetini kaçırmayın derken, İclâl'den devamını da bekliyoruz. (TV8, 22.00)


Tavsiye
Esra Ceyhan'ın "A'dan Z'ye"si de bugün bayramlık. Programa Gülben Ergen konuk. (atv, 14.30)

DİĞER YENİ YAZILAR