Asmalı'nın unvan gecesi

Asmalı Konak fırtınası tam gaz devam ediyor. Yapımcılar da bu fırtınayı paraya çevirmeyi iyi biliyor açıkçası. Geçtiğimiz hafta dizinin müziklerinin yer aldığı albümün tanıtım gecesi yapıldı

Haberin Devamı

Asmalı Konak fırtınası tam gaz devam ediyor. Yapımcılar da bu fırtınayı paraya çevirmeyi iyi biliyor açıkçası. Geçtiğimiz hafta dizinin müziklerinin yer aldığı albümün tanıtım gecesi yapıldı. Yapımcılar, dizinin albümünün de iyi satacağına inanıyor. Bu nedenle geceye özenle hazırlanmışlardı, dizinin tüm kadrosu hazırdı. Bu arada Özcan Deniz'e de mutlaka bir parantez açılmalı. Özcan Deniz iki sezondur Türkiye'nin en çok izlediği ve beğendiği erkek oyuncuların başında geliyor. Ally McBeal'i izleyen, gelir ve eğitim düzeyi yüksek izleyiciyi de, Üvey Baba'yı izleyen izleyiciyi de kendisine bağlamayı başardı. Ve buna rağmen çizgisinde bir değişiklik olmadı. En ufak bir şımarıklık, kendini beğenmişlik yok Özcan Deniz'de... Gecede hangi magazin gazetecisiyle konuşsam aynı şeyi söyledi. Deniz de sahneye çıktı ikinci yılın sonunda bile "Seymen Ağa için beni düşündüğü ve bana bu şansı verdiği için Abdullah Oğuz'a teşekkür ederim" dedi. Reytingi 3-5 puan artıp, programı ilk 10'a girdikten sonra kaprisinden geçilmeyen oyuncuları çok gördüğümüz için, Özcan Deniz'in başarıyı hazmeden bu çizgisi daha da önem kazanıyor. Geçtiğimiz haftayı yeni bir rekorla kapayan Asmalı Konak'in rekorunu bir gün sonra Çocuklar Duymasın kırmıştı. İki dizi arasında rekorlar gidip gelirken atv yönetimi de keyif çatıyor. Asmalı'da bu akşam Seyhan ve Lale'nin sürpriz nikahı olay yaratacak. Sümbül Hanım ve Lale'nin babası nikahı protesto edecek. Belki de dizi, bu akşam izlenme rekorunu Çocuklar Duymasın'dan geri alacak, (atv, 21.45)

Hayatımız dizi
Görüyorsunuz, hayatımız dizi oldu. Biz de VATAN olarak bu durumu bir yazı dizisi yaptık! Bayramda dört gün boyunca her gün dört sayfalık özel bir bölüm hazırladık. Diziler hakkında ne ararsanız var. Yerli diziler neden bu kadar izleniyor, bütçeleri, sponsorlan, mekanları, karşılaştırmalı reytingleri. Selahattin Duman, İclâl Aydın, Haşmet Babaoğlu ve Tuğçe Baran'in diziler hakkındaki muhteşem yorumları!.. Bayram boyunca zevkle okuyacağınızdan eminim...

Zapping
* Er Ryan'ı Kurtarmak, İnce Kırmızı Hat ya da Kara Şahin Düştü... Bu üç filmi sevdiyseniz Kardeşler Takımı'na da bayılacaksınız. (TRT1, 23,20)

* Gecenin filmi ekranda ilk kez gösterilecek Kim Bassinger in Kutsanmış Çocuk'u (Kanal D. 21.45) Ama Leon da her zaman izlenir. (TGRT, 22.30)

* Faik Çetiner ligin ilk yarısında iyi işlere imza atmıştı, ikinci devre neler yapacak merakla bekliyoruz. (atv, 23,15)

* Fatih Altaylı geçen hafta Teke Tek'te sinirliydi! Bu hafta Irak operasyonunu uzmanlarla birlikte masaya yatırıyor, kaçırmayın. (Kanal D, 23.20)


Gözüme batanlar
Demet Akbağ'dan sonra Evim Evim Güzel Evim pazar sabahı ilk kez Pınar Altuğ'un sunumuyla ekrana geldi. Programda iki çocuklu bir ailenin evini elden geçirdiler. Ne var ki ev sahibi kadın, evinin yeni halini gördüğünde yüzünden düşen bin parçaydı. Böyle giderse Altuğ dekore edecek ev bulamaz!

Tavsiye
NBA All Star maçını gece saat 03.00'te izleyemediyseniz bu akşam tekrarı var. Bu şov kaçmaz. (NTV, 22.05)

DİĞER YENİ YAZILAR